autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

ANTRICOT DE VITA LA GRATAR

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
4 bucti antricot de vita(cu os cu tot), sare si piper, cimbru, Pentru marinata, 1 cutie bere neagra(sau ce preferati), 1/2 zeama de lamaie(sau otet de orez negru),eu am folosit otet., piper, Garnitura, 600gr fasole alba pastai subtiri, 5-6 catei de usturoi, 200gr rosii cuburi la cutie,sau proaspete, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se ia un vas mai adanc,se pune berea,zeama de lamaie si piper dupa gust,se adauga antricoatele(trebuie sa fie bine acoperite cu berea).Se lasa la frigider pentru 2 ore.Intrucat se stie ca la noi carnea de vita este cam tare,aceasta marinata are ca efect fragezirea carnii.
Intre timp se pregateste fasolea.Se curata se spala si se pune la fiet in apa cu sare.Cand este aproape gata se adauga rosiile si usturoiul.Se mai tine pe foc circa 20 de minute.La sfarsit se adauga mararul tocat fin.
Se incinge gratarul,se scoate carnea din sos,se sterge bine cu un servet de hartie si se pune la frip cate 5 minute pe mabele parti.(unse in prealabil cu putin ulei de masline,sau se poate unge gratarul cu grasimea de la carne).Cand este gata,se acopera carnea cu o folie de aluminiu pentru 5-10 minute.Apoi se serveste cu garnitura de fasole alba.O sa vedeti ce frageda o sa fie carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "ANTRICOT DE VITA LA GRATAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe pat de legume

Pulpe de pui pe pat de legume

Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat. Adaugam

3 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi
ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY

ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY

Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand

3 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    Cred ca este o bunatate,eu am facut antricot de vitel la gratar si a fost foarte bun !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

    Super arata,10 cu felicitari.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Super arata, 10 cu felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 bucti antricot de vita(cu os cu tot)
  • sare si piper
  • cimbru
  • Pentru marinata
  • 1 cutie bere neagra(sau ce preferati)
  • 1/2 zeama de lamaie(sau otet de orez negru),eu am folosit otet.
  • piper
  • Garnitura
  • 600gr fasole alba pastai subtiri
  • 5-6 catei de usturoi
  • 200gr rosii cuburi la cutie,sau proaspete
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate,eu am facut antricot de vitel la gratar si a fost foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti