Se ia un vas mai adanc,se pune berea,zeama de lamaie si piper dupa gust,se adauga antricoatele(trebuie sa fie bine acoperite cu berea).Se lasa la frigider pentru 2 ore.Intrucat se stie ca la noi carnea de vita este cam tare,aceasta marinata are ca efect fragezirea carnii.
Intre timp se pregateste fasolea.Se curata se spala si se pune la fiet in apa cu sare.Cand este aproape gata se adauga rosiile si usturoiul.Se mai tine pe foc circa 20 de minute.La sfarsit se adauga mararul tocat fin.
Se incinge gratarul,se scoate carnea din sos,se sterge bine cu un servet de hartie si se pune la frip cate 5 minute pe mabele parti.(unse in prealabil cu putin ulei de masline,sau se poate unge gratarul cu grasimea de la carne).Cand este gata,se acopera carnea cu o folie de aluminiu pentru 5-10 minute.Apoi se serveste cu garnitura de fasole alba.O sa vedeti ce frageda o sa fie carnea.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii