Se ia un vas mai adanc,se pune berea,zeama de lamaie si piper dupa gust,se adauga antricoatele(trebuie sa fie bine acoperite cu berea).Se lasa la frigider pentru 2 ore.Intrucat se stie ca la noi carnea de vita este cam tare,aceasta marinata are ca efect fragezirea carnii.
Intre timp se pregateste fasolea.Se curata se spala si se pune la fiet in apa cu sare.Cand este aproape gata se adauga rosiile si usturoiul.Se mai tine pe foc circa 20 de minute.La sfarsit se adauga mararul tocat fin.
Se incinge gratarul,se scoate carnea din sos,se sterge bine cu un servet de hartie si se pune la frip cate 5 minute pe mabele parti.(unse in prealabil cu putin ulei de masline,sau se poate unge gratarul cu grasimea de la carne).Cand este gata,se acopera carnea cu o folie de aluminiu pentru 5-10 minute.Apoi se serveste cu garnitura de fasole alba.O sa vedeti ce frageda o sa fie carnea.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii