autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

ANTRICOT DE VITA LA GRATAR

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
4 bucti antricot de vita(cu os cu tot), sare si piper, cimbru, Pentru marinata, 1 cutie bere neagra(sau ce preferati), 1/2 zeama de lamaie(sau otet de orez negru),eu am folosit otet., piper, Garnitura, 600gr fasole alba pastai subtiri, 5-6 catei de usturoi, 200gr rosii cuburi la cutie,sau proaspete, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se ia un vas mai adanc,se pune berea,zeama de lamaie si piper dupa gust,se adauga antricoatele(trebuie sa fie bine acoperite cu berea).Se lasa la frigider pentru 2 ore.Intrucat se stie ca la noi carnea de vita este cam tare,aceasta marinata are ca efect fragezirea carnii.
Intre timp se pregateste fasolea.Se curata se spala si se pune la fiet in apa cu sare.Cand este aproape gata se adauga rosiile si usturoiul.Se mai tine pe foc circa 20 de minute.La sfarsit se adauga mararul tocat fin.
Se incinge gratarul,se scoate carnea din sos,se sterge bine cu un servet de hartie si se pune la frip cate 5 minute pe mabele parti.(unse in prealabil cu putin ulei de masline,sau se poate unge gratarul cu grasimea de la carne).Cand este gata,se acopera carnea cu o folie de aluminiu pentru 5-10 minute.Apoi se serveste cu garnitura de fasole alba.O sa vedeti ce frageda o sa fie carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "ANTRICOT DE VITA LA GRATAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc la cuptor

Friptura de porc la cuptor

Pulpa de porc se aseaza in tava, se adauga condimentele si 1 pahar cu apa si se la cuptor. Cand s-a

5 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi
Pulpe de pui pe sare

Pulpe de pui pe sare

Maioneza de usturoi:5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei,1 lingurita

7 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    Cred ca este o bunatate,eu am facut antricot de vitel la gratar si a fost foarte bun !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

    Super arata,10 cu felicitari.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Super arata, 10 cu felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 bucti antricot de vita(cu os cu tot)
  • sare si piper
  • cimbru
  • Pentru marinata
  • 1 cutie bere neagra(sau ce preferati)
  • 1/2 zeama de lamaie(sau otet de orez negru),eu am folosit otet.
  • piper
  • Garnitura
  • 600gr fasole alba pastai subtiri
  • 5-6 catei de usturoi
  • 200gr rosii cuburi la cutie,sau proaspete
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate,eu am facut antricot de vitel la gratar si a fost foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ceafa de porc la cuptor