autor:

Alice85

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
*1 vinata coapta, *100 gr naut fiert, *1 ceapa mica, *1 pachet de paine prajita, *1 praf sare, , Decor (am folosit eu), , *1 rosie, * citeva fire patrunjel, *1/2 ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

21 voturi

Mod de preparare

*Punem boabele de naut fiert in vasul mixerului .Mixam
*Adaugam vinata coapta si scursa de zeama.Mixam
*Adaugam ceapa taiata ,sare.Si iar mixam.
*Punem pe paine si decoram.
*Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pizza aperitiv

Pizza aperitiv

Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul,

7 voturi    9 comentarii
1h
Paste si pizza
Aperitiv rapid

Aperitiv rapid

Pe foaia de placinta unsa cu ou batut,pun 1lingurita de mustar boabe si le intind cat se poate pe

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Super !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Mersii frumos....Panseluta ,cred ca poate fi buna si ideea ta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    interesanta reteta Am sa incerc si eu.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Husni ,eu am inventat reteta aceasta ... si eu folosesc mult nautul la diferite mincaruri .mie imi place foarte mult.Ma bucur ca vei incerca sa faci ....sa revii cu detali :)

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Aici,folosim,mult,nautul;dar de combinatia asta,n-am auzit.F.interesant;vreau sa fac,aperitivul,asta. Ceva deosebit.Sigur e bun !Am salvat reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

      Cred ca a fost tare bun.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      buna idee de bruschete ! mi-as permite sa-ti sugerez sa freci cu usturoi painea inainte de a o acoperi cu amestecul cu pricina .

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Buna fetelor ma bucur ca aperitivul meu va este pe plac :)

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Interesant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Imi place enorm aceasta combinatie,iar prezentarea este super...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Le-as devora pe toate.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      o bunatate!merçi de reteta!i-mi place si vinetele si nautul

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Interesant sandwish!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      N-am folosit niciodata combinatia de vinete cu naut,dar merita incercata...Felicitari,arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

21 voturi

Ingrediente

  • *1 vinata coapta
  • *100 gr naut fiert
  • *1 ceapa mica
  • *1 pachet de paine prajita
  • *1 praf sare
  • Decor (am folosit eu)
  • *1 rosie
  • * citeva fire patrunjel
  • *1/2 ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Mini baghete umplute