autor:

Alice85

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
*1 vinata coapta, *100 gr naut fiert, *1 ceapa mica, *1 pachet de paine prajita, *1 praf sare, , Decor (am folosit eu), , *1 rosie, * citeva fire patrunjel, *1/2 ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

21 voturi

Mod de preparare

*Punem boabele de naut fiert in vasul mixerului .Mixam
*Adaugam vinata coapta si scursa de zeama.Mixam
*Adaugam ceapa taiata ,sare.Si iar mixam.
*Punem pe paine si decoram.
*Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pachetele din frunze  de vita pentru aperitiv

Pachetele din frunze de vita pentru aperitiv

Pe fiecare frunza de vita se aseaza cate o felie de branza,o felie de cascaval si se impaturesc,impacheteaza

12 voturi    14 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Super !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Mersii frumos....Panseluta ,cred ca poate fi buna si ideea ta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    interesanta reteta Am sa incerc si eu.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Husni ,eu am inventat reteta aceasta ... si eu folosesc mult nautul la diferite mincaruri .mie imi place foarte mult.Ma bucur ca vei incerca sa faci ....sa revii cu detali :)

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Aici,folosim,mult,nautul;dar de combinatia asta,n-am auzit.F.interesant;vreau sa fac,aperitivul,asta. Ceva deosebit.Sigur e bun !Am salvat reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

      Cred ca a fost tare bun.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      buna idee de bruschete ! mi-as permite sa-ti sugerez sa freci cu usturoi painea inainte de a o acoperi cu amestecul cu pricina .

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Buna fetelor ma bucur ca aperitivul meu va este pe plac :)

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Interesant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Imi place enorm aceasta combinatie,iar prezentarea este super...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Le-as devora pe toate.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      o bunatate!merçi de reteta!i-mi place si vinetele si nautul

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Interesant sandwish!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      N-am folosit niciodata combinatia de vinete cu naut,dar merita incercata...Felicitari,arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

21 voturi

Ingrediente

  • *1 vinata coapta
  • *100 gr naut fiert
  • *1 ceapa mica
  • *1 pachet de paine prajita
  • *1 praf sare
  • Decor (am folosit eu)
  • *1 rosie
  • * citeva fire patrunjel
  • *1/2 ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Lipie cu jumari si praz