autor:

maria82

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: maria82 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria82 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
paine felii,pasta de tomate,sunca presata,si felii de cascaval.e preferibil,sa fie patrate atat painea cat si sunca si branza.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Se pun feliile de paine intr.o tava de copt (tapetata cu hatie de copt), se ung cu pasta de tomate, peste care se pun feliile de suca presata si cascavalul. Se da la copt. Se lasa pana s-a rumenit putin cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv ornamental  2

Aperitiv ornamental 2

Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu oua
Gogosari aperitiv

Gogosari aperitiv

Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi

19 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Bun, bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • paine felii,pasta de tomate,sunca presata,si felii de cascaval.e preferibil,sa fie patrate atat painea cat si sunca si branza.

Raporteaza reteta

Retete
de maria82
Prajitura

Prajitura

Se separa ouale, mai intai se bat albusurile spuma dupa care se adauga zaharul si se mai bat pana

23 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Bun, bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Barcute cu branza si mac