autor:

maria82

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: maria82 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria82 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
paine felii,pasta de tomate,sunca presata,si felii de cascaval.e preferibil,sa fie patrate atat painea cat si sunca si branza.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Se pun feliile de paine intr.o tava de copt (tapetata cu hatie de copt), se ung cu pasta de tomate, peste care se pun feliile de suca presata si cascavalul. Se da la copt. Se lasa pana s-a rumenit putin cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura

Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura

Feliile sau rondelele de dovleac se aseaza in tava ,se condimenteaza dupa gust.Se introduce tava

7 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv rece rapid

Aperitiv rece rapid

Se taie rosia in doua, in forma de stea. Se da branza pe razatoare, presarandu-se peste jumatatile

5 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Bun, bun.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • paine felii,pasta de tomate,sunca presata,si felii de cascaval.e preferibil,sa fie patrate atat painea cat si sunca si branza.

Raporteaza reteta

Retete
de maria82
Prajitura

Prajitura

Se separa ouale, mai intai se bat albusurile spuma dupa care se adauga zaharul si se mai bat pana

23 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Bun, bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bagheta cu mozzarella si masline