Este un aperitiv foarte aspectos pentru mese festive ,care o sa impresioneze cu siguranta.
Se taie in patrate de 2,5 cm si se infing una dupa alta pe figaruie, iar la sfirsit se pune rosia cherry.(aici am pus masline) si fire de verdeata. Se fac astfel, cam 8 frigarui pentru fiecare jumatate de pomelo care se infing in fructul pus pe platou cu partea taiata in jos. Ochii, se fac din boabe de piper,iar mustatile din fire de marar .Pofta buna !
http://culinarecufeteistete.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii