Aperitiv cu branza si carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv cu branza si carne

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 grame faina
  • 100 grame branza (telemea sau cas)
  • carnea de la o pulpa intreaga de pui
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bat ouale spuma intr-un castron, peste care se rade branza prin razatoare si se adauga sarea, piperul si faina, amestecandu-se pana se omogenizeaza.

Carnea cruda se taie cuburi si se prajeste in tigaie.

Se lasa la racit si se amesteca cu compozitia din castron.

Se incinge ulei intr-o tigaie si se portioneaza cu lingura amestecul. Se prajesc pe ambele parti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise