Aperitiv cu branza si carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv cu branza si carne

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 grame faina
  • 100 grame branza (telemea sau cas)
  • carnea de la o pulpa intreaga de pui
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bat ouale spuma intr-un castron, peste care se rade branza prin razatoare si se adauga sarea, piperul si faina, amestecandu-se pana se omogenizeaza.

Carnea cruda se taie cuburi si se prajeste in tigaie.

Se lasa la racit si se amesteca cu compozitia din castron.

Se incinge ulei intr-o tigaie si se portioneaza cu lingura amestecul. Se prajesc pe ambele parti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor