Reteta postata pe: 29 aprilie 2007
Ingrediente
10 ciuperci mari, cascaval proaspat 200gr, un pic de unt,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata bine ciupercile de pielita, se pune in ele cascavalu dat prin razatoare, se pune putin unt deasupra, se dau la cuptorul fierbinte cind se rumeneste cascavalul sint gata, se serveste fierbinte linga ghiftele pirzola, linga grataruri.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi
2 voturi
1 comentariu
3h 50 min
Se spala si se toaca ceapa si ciupercile, apoi se calesc in uleiul de masline 20 -25 minute la foc
18 voturi
9 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate