aperitiv cu peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii cu sardele in ulei
  • 250 gr margarina
  • 3 oua fierte
  • 3buc castraveti acri
  • 1 mar
  • zeama de lamaie
  • 1 ceapa
  • mustar

Mod de preparare

Se tai bucatele castravetii acri si se storc : marul se da pe razatoare mare ; ouale si ceapa te taie in bacatele mici ;

Intr-un castron se pun sardinele{ se scurge uleiul) se fraca spuma cu margarina : adauga pe rand castravetii, ouale , ceapa, marul, mustar , zeama de lamaie

Crema se pune pe un platou si se tine la rece cel puti 1 ora

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise