Se tai bucatele castravetii acri si se storc : marul se da pe razatoare mare ; ouale si ceapa te taie in bacatele mici ;
Intr-un castron se pun sardinele{ se scurge uleiul) se fraca spuma cu margarina : adauga pe rand castravetii, ouale , ceapa, marul, mustar , zeama de lamaie
Crema se pune pe un platou si se tine la rece cel puti 1 ora
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii