aperitiv cu vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 6 gogosari
  • 0.100 ml otet
  • 0.300 ml apa
  • 0.200 ml ulei
  • 1 lingurita de sare
  • 5 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja, se taie rondele si se prajesc in ulei, dupa care se scot in compozitia de apa, otet si sare. gogosarii se coc, se curata de cotoare si de semnite, se taie fasii si se aseaza in borcan in straturi alternative de vinete, gogosari, usturoi taiat si patrunjel tocat fin.Se toarna apoi amestecul de sare , apa si otet in borcan, se capseaza si se fierbe pe baie de abur 20 minute.Se poate servi atat ca aperitiv cat si ca salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise