Vinetele se curata de coaja, se taie rondele si se prajesc in ulei, dupa care se scot in compozitia de apa, otet si sare. gogosarii se coc, se curata de cotoare si de semnite, se taie fasii si se aseaza in borcan in straturi alternative de vinete, gogosari, usturoi taiat si patrunjel tocat fin.Se toarna apoi amestecul de sare , apa si otet in borcan, se capseaza si se fierbe pe baie de abur 20 minute.Se poate servi atat ca aperitiv cat si ca salata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii