autor:

Mihaela

» » Aperitive

Aperitiv de vara

Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2011

Ingrediente
Avem nevoie de doi castraveti, 2 rosii, salam si cascaval sau branza, 1 paine

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam castravetii si rosiile. Taiem pe o farfurie castravetii, rosiile , salamul si cascavalul. Se serveste cu paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele

Saratele

Foaia de aluat o ungem cu oul batut.Separat dam pe razatoarea fina telemeaua si cascavalul,le amestecam

16 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Telemea in ulei de masline

Telemea in ulei de masline

Am umplut un borcanel cu telemeaua taiata cubulete, intre care am intercalat rondele de ardei iute,

12 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de doi castraveti
  • 2 rosii
  • salam si cascaval sau branza
  • 1 paine

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi umpluti cu brinza cremoasa