autor:

Fara foto

» » Salate

Aperitiv din fasole si castraveti de post

Autor: Crina Mares (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 decembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crina Mares (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 decembrie 2007

Ingrediente
300 gr. fasole boabe marunta, 1 cartof mare 100 gr., 300 gr. castraveti acri in otet, 2 linguri mustar, 2 linguri nuca pisata, 1 lingura otet balsamic, 300 ml. ulei, ,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierbe fasolea in a doua apa, impreuna cu cartoful pana se farama bine. Se trec prin mixer impreuna cu putina supa. Se separa de coji printr-o sita mare, se freaca cu ulei, mustar, sare, piper, pane devine o pasta fina. Se taie cubulete castravetele, foarte fine, se storc de zeama, se amesteca in compozitie cu nucile. Va avea un gust foarte fin si deosebit, fasolea nu se simte la gust. Daca va place mai acru, adaugati 1 lingura de otet balsamic. Culoarea se schimba de la nuci, e mov. Ornati cu maioneza sau masline. E delicioasa. Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din fasole si castraveti de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu maioneza din vinete cu coaja alba

Salata cu maioneza din vinete cu coaja alba

De multa vreme aveam curiozitatea de a incerca gustul acestui soi de vinete cu coaja alba. Dupa ce

8 voturi    8 comentarii
1h
Salate de legume
Tabouleh cu vinete

Tabouleh cu vinete

Punem nautul intr-o sita si il spalam bine. Il lasam peste noapte intr-o craticioara cu apa. A doua

2 voturi    2 comentarii
3h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 300 gr. fasole boabe marunta
  • 1 cartof mare 100 gr.
  • 300 gr. castraveti acri in otet
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri nuca pisata
  • 1 lingura otet balsamic
  • 300 ml. ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de masline