autor:

Fara foto

» » Salate

Aperitiv din fasole si castraveti de post

Autor: Crina Mares (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 decembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crina Mares (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 decembrie 2007

Ingrediente
300 gr. fasole boabe marunta, 1 cartof mare 100 gr., 300 gr. castraveti acri in otet, 2 linguri mustar, 2 linguri nuca pisata, 1 lingura otet balsamic, 300 ml. ulei, ,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierbe fasolea in a doua apa, impreuna cu cartoful pana se farama bine. Se trec prin mixer impreuna cu putina supa. Se separa de coji printr-o sita mare, se freaca cu ulei, mustar, sare, piper, pane devine o pasta fina. Se taie cubulete castravetele, foarte fine, se storc de zeama, se amesteca in compozitie cu nucile. Va avea un gust foarte fin si deosebit, fasolea nu se simte la gust. Daca va place mai acru, adaugati 1 lingura de otet balsamic. Culoarea se schimba de la nuci, e mov. Ornati cu maioneza sau masline. E delicioasa. Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din fasole si castraveti de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Baqdonisie(specific arab).Salata de patrunjel

Baqdonisie(specific arab).Salata de patrunjel

Patrunjelul,curatat si spalat,se toaca;usturoiul se bate. Intr-un bol se pune,pasta de susan;se

4 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Se curata sfecla, se taie in doua, se pune in oala la fiert cu apa rece, se fierbe cam 2 - 2 si 1/2

13 voturi    6 comentarii
3h
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 300 gr. fasole boabe marunta
  • 1 cartof mare 100 gr.
  • 300 gr. castraveti acri in otet
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri nuca pisata
  • 1 lingura otet balsamic
  • 300 ml. ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de varza proaspata si morcov, un deliciu!