Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare.
1. Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie apoi sescoate ,se lasa sa se raceasca dupa care se curata carnea dupa oase.
In supa in care a fiert carnea se pun la fiert ciupercile curate de pielite.lasate intregi impreuina cu cei 3-4 catei de usturoi.Dupa cca 10 minute de fiert se scot ciuprcile din supa si se lasa sa raceasca.Se feliaza jumatate din cantitatea de ciuperci fierte,iar cealalta jumatate se toaca impreuna cu carnea fiarta si ceapa verde.
2.Se amesteca tocatura cu un praf de sare ,un praf de piper,mararul tocat fin si cele 2 oua.pana devine un amestec omogen,din care facem perisoare,un pic mai mari ca o nuca ,in mijlocul carora bagam bucatele de morcov fiert.O parte din perisoare se trec prin semintele de susan,iar cealalta parte se lasa asa cum este.
Se prajesc in ulei incins,apoi se scot pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.
Se servesc calde sau reci,alaturi de ciupercutele feliate(cele oprite),masline sau cu orice fel de acritura dorim.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii