autor:

anuta

» » Aperitive cu carne

Aperitiv din piept de cocos

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 februarie 2016

Ingrediente
2 piepti mari de cocosi de curte, 500 g ciuperci proaspete Champignion, 5 fire de usturoi verde, 3-4 catei de usturoi, o legatura marar verde, sare, piper, 2 oua crude, cateva bucati de morcov fiert, 100 g seminte de susan , ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie apoi sescoate ,se lasa sa se raceasca dupa care se curata carnea dupa oase.

In supa in care a fiert carnea se pun la fiert ciupercile curate de pielite.lasate intregi impreuina cu cei 3-4 catei de usturoi.Dupa cca 10 minute de fiert se scot ciuprcile din supa si se lasa sa raceasca.Se feliaza jumatate din cantitatea de ciuperci fierte,iar cealalta jumatate se toaca impreuna cu carnea fiarta si ceapa verde.

2.Se amesteca tocatura cu un praf de sare ,un praf de piper,mararul tocat fin si cele 2 oua.pana devine un amestec omogen,din care facem perisoare,un pic mai mari ca o nuca ,in mijlocul carora bagam bucatele de morcov fiert.O parte din perisoare se trec prin semintele de susan,iar cealalta parte se lasa asa cum este.

Se prajesc in ulei incins,apoi se scot pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.

Se servesc calde sau reci,alaturi de ciupercutele feliate(cele oprite),masline sau cu orice fel de acritura dorim.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din piept de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mic dejun incropit

Mic dejun incropit

Cand in frigider au mai ramas putine preparate, putem sa le adunam si sa incropim un mic dejun consistent. Asezam

7 voturi    5 comentarii
5 min
Aperitive cu carne
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea inmuiata

3 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti mari de cocosi de curte
  • 500 g ciuperci proaspete Champignion
  • 5 fire de usturoi verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • o legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 oua crude
  • cateva bucati de morcov fiert
  • 100 g seminte de susan 
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci pane umplute