autor:

FLORINEL

» » Aperitive

APERITIV GAUDIANO

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
ceapa de apa, ulei de masline, branza mozzarella, rosii inima de bou,acelea lunguiete si carnoase, sare, piper, frunze de busuioc proaspat, felii de paine prajite

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie rosia pe lungime de grosime un cm. Se pune sare, piper macinat, apoi feliia de ceapa taiata pe lung, ulei de masline pentru salate, o felie de branza mozzarella, o frunza de busuioc proaspat. Se aseaza pe felia de paine si se serveste. Este super delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "APERITIV GAUDIANO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza FLUTURAS

Pateuri cu branza FLUTURAS

Se framanta un aluat la rece din untul si branza date pe razatoarea mare si se adauga si faina.Se

6 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Mini pateuri cu branza sarata

Mini pateuri cu branza sarata

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul. Aluatul de foietaj il intindem putin,

5 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • ceapa de apa
  • ulei de masline
  • branza mozzarella
  • rosii inima de bou,acelea lunguiete si carnoase
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc proaspat
  • felii de paine prajite

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cascaval pane