autor:

FLORINEL

» » Aperitive

APERITIV GAUDIANO

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
ceapa de apa, ulei de masline, branza mozzarella, rosii inima de bou,acelea lunguiete si carnoase, sare, piper, frunze de busuioc proaspat, felii de paine prajite

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie rosia pe lungime de grosime un cm. Se pune sare, piper macinat, apoi feliia de ceapa taiata pe lung, ulei de masline pentru salate, o felie de branza mozzarella, o frunza de busuioc proaspat. Se aseaza pe felia de paine si se serveste. Este super delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "APERITIV GAUDIANO" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine prajita cu ou si branza de oaie

Paine prajita cu ou si branza de oaie

Sfat: pentru aceasta reteta, cantitatile folosite sunt in functie de numarul membrilor din familie.

3 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu brinza
Pateuri

Pateuri

Faci un aluat din margarina, ou, faina si branza. Intinzi o foaie pe care o tai in dreptunghiuri.

6 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • ceapa de apa
  • ulei de masline
  • branza mozzarella
  • rosii inima de bou,acelea lunguiete si carnoase
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc proaspat
  • felii de paine prajite

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui si camembert in crusta