autor:

Sefu de Post

» » Aperitive

aperitiv pentru masa de craciun

Autor: Sefu de Post (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sefu de Post (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Ingrediente
lebar, toba,carnati de casa,carnati in mat de oaie, ,sunca,muschi afumat,kaizer afumat,rosii,rulada de sorici afumata,salata,varza rosie morcov si castravete pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

12 voturi

Mod de preparare

Se taie toate ingredientele felii potrivite dupa care se orneaza platoul pe un pat de frunze de salata ca in fotografia alaturata.Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "aperitiv pentru masa de craciun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mingiute de pui cu susan

Mingiute de pui cu susan

Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu

7 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
drob de miel

drob de miel

Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    foarte frumos! te atrage cu design-ul

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Arata super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    Foarte frumos!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      O BUNATATE...

    • Fara foto

      ovidiu , 30 decembrie 2009

      asta da reteta trebuie sa aveti gria sa nu va taiati

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

12 voturi

Ingrediente

  • lebar
  • toba,carnati de casa,carnati in mat de oaie
  • ,sunca,muschi afumat,kaizer afumat,rosii,rulada de sorici afumata,salata,varza rosie morcov si castravete pentru ornat.

Raporteaza reteta

Retete
de Sefu de Post
Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Se ia crapul dupa ce a fost curatat, se cresteaza cu un cutit pentru peste (ascutit bine) ,pe spinare

10 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Se taie dovleacul la partea de sus , se curata de seminte dupa care se cojeste interiorul (miezul)

5 voturi    4 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

Marian (Chef de cuisine)

foarte frumos! te atrage cu design-ul

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui