Pe foaia de placinta unsa cu ou batut,pun 1lingurita de mustar boabe si le intind cat se poate pe foaie apoi cascaval ras,deasupra alta foaie si procedez asa pana la terminare;ultima o ung cu ou,tai in triunghiuri,presar seminte apoi le pun in tava pe hartie de copt si la cuptor la foc mediu pentru 5-10min.se servesc calde dar sunt bune si reci.
Sfat:nu se foloseste decat mustarul din imagine iar pe foaie,este suficienta o lingurita pentru ca boabele sunt cele care dau aroma produsului iar daca sunt prea multe,devine amar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii