autor:

LUBITA

» » Aluaturi si Foietaje

Aperitiv rapid

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2011

Ingrediente
1pachet foi de placinta,1borcan de mustar frantuzesc cu boabe(la fel cu cel din poza),1ou,100g cascaval ras,seminte de susan sau chimion

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Pe foaia de placinta unsa cu ou batut,pun 1lingurita de mustar boabe si le intind cat se poate pe foaie apoi cascaval ras,deasupra alta foaie si procedez asa pana la terminare;ultima o ung cu ou,tai in triunghiuri,presar seminte apoi le pun in tava pe hartie de copt si la cuptor la foc mediu pentru 5-10min.se servesc calde dar sunt bune si reci.
Sfat:nu se foloseste decat mustarul din imagine iar pe foaie,este suficienta o lingurita pentru ca boabele sunt cele care dau aroma produsului iar daca sunt prea multe,devine amar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rapid" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aperitiv rece rapid

Aperitiv rece rapid

Se taie rosia in doua, in forma de stea. Se da branza pe razatoare, presarandu-se peste jumatatile

5 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs. Se pun intr-o tava cu foaie de copt. Branza

20 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1pachet foi de placinta,1borcan de mustar frantuzesc cu boabe(la fel cu cel din poza),1ou,100g cascaval ras,seminte de susan sau chimion

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa