Rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza

Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii dam pe razatoare cu tot cu coaja.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza

Ingrediente

  • 500 g dovlecei
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • sare
  • 200 g crema de branza usor sarata

Mod de preparare

Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii dam pe razatoare cu tot cu coaja. Ii saram putin pentru si ii lasam 20 minute sa se inmoaie si sa isi lase zeama.

Intr-un bol, batem bine ouale, adaugam dovleceii scursi de zeama, adaugam si cascavalul, potrivim de sare si amestecam pana omogenizam bine totul.

Turnam compozitia rezultata intr-o tava, de preferat putin mai mica decat cea de cuptor, pentru a iesi mai grosuta, pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata, rasturnam foaia de rulada pe o alta hartie de copt, o rulam si lasam asa pana se raceste complet.

Cand este foarte rece, o desfacem si o umplem cu crema de branza. Dam la frigider pana in momentul servirii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor