Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii dam pe razatoare cu tot cu coaja.
Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii dam pe razatoare cu tot cu coaja. Ii saram putin pentru si ii lasam 20 minute sa se inmoaie si sa isi lase zeama.
Intr-un bol, batem bine ouale, adaugam dovleceii scursi de zeama, adaugam si cascavalul, potrivim de sare si amestecam pana omogenizam bine totul.
Turnam compozitia rezultata intr-o tava, de preferat putin mai mica decat cea de cuptor, pentru a iesi mai grosuta, pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand este gata, rasturnam foaia de rulada pe o alta hartie de copt, o rulam si lasam asa pana se raceste complet.
Cand este foarte rece, o desfacem si o umplem cu crema de branza. Dam la frigider pana in momentul servirii.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii