Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se ia de pe foc si se lasa la racit.
Separat se caleste usturoiul in uleiul de masline adauganduse carnea tocata iar la final conserva de rosii. Se asezoneaza cu sare si piper si o jumatate de lingurita de zahar ca sa diminueze aciditatea rosiilor. Se lasa apoi si acest sos la racit.
Se taie branza mozzarella cubulete.
Orezul racit se amesteca cu parmezanul ras si cu un ou.
Se ia din compozitia de orez si se intinde in podul palmei in strat de aproximativ 1 cm., in mijloc se pune sosul rezultat di carnea toccata si un cub de mozzarella,incercand sa formam niste sfere de marimea unor portocale mici.
Sferele rezultate se dau prin ou si apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii