autor:

Burcea_Vasilica

» » Aperitive cu carne

Arancini di riso cu piept de pui

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2016

Ingrediente
250 g carne tocata-piept de pui, 1 cutie de rosii decojite in bullion, 2 catei de usturoi, Ulei de masline, 2 oua, O ceasca de parmesan ras, 250 gr orez, 200 gr. mozarella, Sofran, Sare, piper, pesmet, Ulei de prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se ia de pe foc si se lasa la racit.

Separat se caleste usturoiul in uleiul de masline adauganduse carnea tocata iar la final conserva de rosii. Se asezoneaza cu sare si piper si o jumatate de lingurita de zahar ca sa diminueze aciditatea rosiilor. Se lasa apoi si acest sos la racit.

Se taie branza mozzarella cubulete.

Orezul racit se amesteca cu parmezanul ras si cu un ou.

Se ia din compozitia de orez si se intinde in podul palmei in strat de aproximativ 1 cm., in mijloc se pune sosul rezultat di carnea toccata si un cub de mozzarella,incercand sa formam niste sfere de marimea unor portocale mici.

Sferele rezultate se dau prin ou si apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Arancini di riso cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit

Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit

1. Hrisca se fierbe pe jumatate si se lasa la racit. 2. Carnea, ceapa, usturoiul, verdeata se dau

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui CALEIDOSCOP

Rulada de pui CALEIDOSCOP

Se toaca marunt ardeiul gras rosu si verdeata. Se unge cu ulei de masline o folie de aluminiu, se

16 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g carne tocata-piept de pui
  • 1 cutie de rosii decojite in bullion
  • 2 catei de usturoi
  • Ulei de masline
  • 2 oua
  • O ceasca de parmesan ras
  • 250 gr orez
  • 200 gr. mozarella
  • Sofran
  • Sare
  • piper
  • pesmet
  • Ulei de prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

18 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

21 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Se taie pieptul de pui cubulete, se asezoneaza cu sare ,piper, boia afumata si se trage la tigaie

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitele de pui crocante