Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se ia de pe foc si se lasa la racit.
Separat se caleste usturoiul in uleiul de masline adauganduse carnea tocata iar la final conserva de rosii. Se asezoneaza cu sare si piper si o jumatate de lingurita de zahar ca sa diminueze aciditatea rosiilor. Se lasa apoi si acest sos la racit.
Se taie branza mozzarella cubulete.
Orezul racit se amesteca cu parmezanul ras si cu un ou.
Se ia din compozitia de orez si se intinde in podul palmei in strat de aproximativ 1 cm., in mijloc se pune sosul rezultat di carnea toccata si un cub de mozzarella,incercand sa formam niste sfere de marimea unor portocale mici.
Sferele rezultate se dau prin ou si apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu