Autor:
Giulia (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2013
Ingrediente
100 ardei grasi,acid salicilic,300 g sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45h
Mod de preparare
Se spala ardeii,li se decupeaza un capacel,se scoate cotorul cu seminte cu tot,se presara cu sare in interior si se lasa pina a 2-a zi,sa se inmoaie bine. Se transfera intr-un borcan,adaugandu-se zeama lasata. Dupa citeva ore,cind s-au tasat, se completeaza cu alti ardei si se adauga acidul, dizolvat in apa calduta si se preseaza bine cu o scindurica. Se leaga borcanul cu hirtie pergament si se lasa la rece. Cu o zi inainte de a fi folositi se vor desara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei conservati in sare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate