autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ardei copti

Autor: gabriela patrascu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela patrascu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Ingrediente
Ardei rosii si galbeni,c eapa, sare, piper, oregano, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, otet 1 lingura, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ardeii si ceapa se coc in cuptor sau pe gratar. Se decojesc ardeii,s e taie ceapa in bucati mari, se pun in borcane in straturi. Mirodeniile se amesteca cu ulei si otet si se pun in borcan sa acopere ardeii. Borcanele se sterilizeaza. Se pot servi ca aperitiv sau impreuna cu ceapa rosie si rosii se poate face o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pui cu ardei copti si smantana

Pui cu ardei copti si smantana

Spalam aripioarele, le taiem varfurile si le punem la prajit cu putin ulei. Presaram putina sare. Coacem

45 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
salata de ardei copti

salata de ardei copti

Se spala ardeii, se coc, invartindu-i pe toate partile. Cum s-au copt, se pun intr-un vas, se presara

5 voturi    9 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Ardei rosii si galbeni,c eapa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui
  • otet 1 lingura
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chec cu ciuperci