Reteta de ardei iuti in otet. Ardei iuti in otet pentru iarna. Reteta de ardei iuti la borcan. Ardei iuti murati in otet.
Reteta de ardei iuti in otet este una dintre cele mai simple, rapide si usor de facut. Ardeii raman crocanti, gustosi si potrivit de iuti.
Asadar, intai alegem ardei iuti sanatosi, proaspeti, fara pete sau loviti. Ii spalam bine si ii lasam la scurs intr-o sita, apoi ii uscam cu un prosop de bucatarie.
Sterilizam borcanul si capacul, asezam ardeii cat mai bine in borcan, ca sa incapa cat mai multi.
Punem o lingurita rasa de sare neiodata si una, tot rasa de zahar. Completam cu otet de 9 grade cat sa treaca peste ardei. Punem capacul si agitam bine cat sa se dizolve sarea si zaharul.
Conserva de ardei iuti in otet este gata si o putem depozita in camara. Spor la treaba!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii