Se spala bine fiecare ardei iute si se lasa la scurs apoi se aseaza in borcane. Turnam otet peste ei, infiletam capacul si ii rasturnam ci capacul in jos 5 minute sa se umple toate golurile de aer. Apoi se pot pune direct in camara.
Zeama lasata se poate folosi iarna la acritul ciorbelor . Este foarte gustoasa si iute !!!
Pofta buna !
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii