autor:

maria mihalache

» » Conserve si muraturi

Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 noiembrie 2013

Ingrediente
20 bucati ardei iuti rotunzi, 2 linguri cu smanata, 100 g branza cremoasa(philadelphia), 6 linguri cu branza de oaie, 4 catei de usturoi, 2 linguri brandy, 1 lingurita rosmarin uscat, sare, piper negru macinat, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile.
Intr-un bol facem urmatorul amestec.............cu ajutorul unei furculite sfaraman branza de oaie pe care o amestecam cu smantana,branza Philadelphia ,usturoiul dat prin presa,rosmarinul si brandy.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .
Amestecam bine pentru o buna omogenizare.
Umplem fiecare ardei cu aceasta mixtura iar deasupra mai putem presara putin rosmarin.
Asezam ardeii astfel umpluti in borcane .
Incalzim usor uleiul de masline(sincera sa fiu nu am masurat ce cantitate am pus) si il turnam in borcane peste ardei.
Capacim.
Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.
Dupa o saptamana se pot manca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de coji de pepene rosu

Dulceata de coji de pepene rosu

De la pepeni, se intrebuinteaza partea alba de la coaja ( care poate fi oricat de groasa ) impreuna

40 voturi    22 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
SOS DELICIOS

SOS DELICIOS

Coci ardeii, (gogosarii)cureti, dai pe robot. Storci rosiile, separi de seminte.Incorporezi toate

4 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    gg , 31 octombrie 2014

    Cu apa si sare iese bestial

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2014

    da Carmen eu am avut pana iarna tarziu,dar neaparat tinuti la frigider.

  • Fara foto

    Carmen Bolos , 25 septembrie 2014

    as incerca si eu am ardei ,dar oare se pot pune pe iarna?

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2013

      Miha, am luat anul trecut din piata de la Obor iar anul acesta in primavara a pus mama din seminte si am avut in gradina..............s-au facut tare multi si frumosi.

    • Fara foto

      Miha , 28 noiembrie 2013

      De unde ai luat ardeiusii?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 20 bucati ardei iuti rotunzi
  • 2 linguri cu smanata
  • 100 g branza cremoasa(philadelphia)
  • 6 linguri cu branza de oaie
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri brandy
  • 1 lingurita rosmarin uscat
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

gg

Cu apa si sare iese bestial

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    5 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

4 voturi    2 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gogosari murati pentru iarna