autor:

anuta

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei Kapia rosu umplut, la cuptor

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2017

Ingrediente
10 ardei kapia rosu potriviti de mari, 400 g carne tocata de pasare(curcan), 1 ou, 1 morcov mare, 1 radacina de patrunjel, 1 ceapa rosie, 200 ml ulei de masline, 1 cescuta mica de orez, sare, condimente uscate, 1 lingura de legume deshidratate, 1 legatura de marar si patrunjel verde, 1 lingura de pasta de tomate, 2 rosii, smantana

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala zarzavatul si se lasa sa se zvante, apoi la ardeii kapia li se indeparteaza cotoarele si semintele, morcovul si radacina de patrunjel se curata de coaja, apoi se dau prin razatoarea fina, ceapa curatata se taie marunt, la fel si verdeata.



In uleiul de masline incins, se caleste morcovul ras cu ceapa, apoi se adauga si orezul si pasta de tomate, se adauga cate un pic de apa, pana se umfla bine orezul.



Intr-un castron, se amesteca bine carnea, cu orezul umflat, radacina rasa de patrunjel, sare, condimentele uscate, lingura de legume deshidratate, oul si verdeata tocata fin. Cu aceasta umplutura, se umple fiecare ardei kapia, iar din rosii se fac capacele care se fixeaza in gura fiecarui ardei umplut. Se asaza unul langa altul in cratita, se adauga apa calda, un praf de sare si un strop de ulei si se da cratita la cuptor cca. 45 de minute, pana ce ardeii se fac. Se consuma fierbinti cu o lingura de smantana.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei Kapia rosu umplut, la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Oua cu legume in stil turcesc (Menemen)

Oua cu legume in stil turcesc (Menemen)

Cepele se taie felii, ardeii se taie pe jumatate, se curata de cotor si se feliaza, rosiile le taiem

22 voturi    11 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

Se curata si se spala cartofii. Se taie rondele de grosimea degetului si se pun la fiert in apa cu

7 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 ardei kapia rosu potriviti de mari
  • 400 g carne tocata de pasare(curcan)
  • 1 ou
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • 200 ml ulei de masline
  • 1 cescuta mica de orez
  • sare
  • condimente uscate
  • 1 lingura de legume deshidratate
  • 1 legatura de marar si patrunjel verde
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 2 rosii
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Orez la cuptor cu ceapa