Se spala zarzavatul.
Se spala zarzavatul si se lasa sa se zvante, apoi la ardeii kapia li se indeparteaza cotoarele si semintele, morcovul si radacina de patrunjel se curata de coaja, apoi se dau prin razatoarea fina, ceapa curatata se taie marunt, la fel si verdeata.
In uleiul de masline incins, se caleste morcovul ras cu ceapa, apoi se adauga si orezul si pasta de tomate, se adauga cate un pic de apa, pana se umfla bine orezul.
Intr-un castron, se amesteca bine carnea, cu orezul umflat, radacina rasa de patrunjel, sare, condimentele uscate, lingura de legume deshidratate, oul si verdeata tocata fin. Cu aceasta umplutura, se umple fiecare ardei kapia, iar din rosii se fac capacele care se fixeaza in gura fiecarui ardei umplut. Se asaza unul langa altul in cratita, se adauga apa calda, un praf de sare si un strop de ulei si se da cratita la cuptor cca. 45 de minute, pana ce ardeii se fac. Se consuma fierbinti cu o lingura de smantana.
Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii