Ardei pentru friptura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ardei pentru friptura

Ingrediente

  • - ardei rosii
  • - sare
  • - conservant

Mod de preparare

Se aleg ardeii, se spala, se scutura de seminte si se taie fidelute. Ardeii taiati se pun intr-un vas care intra in frigider, se pune sare in ei dupa gust, se amesteca bine si se lasa in frigider pana a doua zi. Inainte de a se pune in borcane se pune conservant (mai putin decat scrie pe plic). Borcanele se pun la distilare 2 ore, se socoteste de cand incepe sa clocoteasca apa in vas, se lasa sa se raceasca si se depoziteaza in camara. Eu personal folosesc ardeii asa pentru fripturi si la fasolea batuta cu ceapa. Ardeiul ii da mancarii un gust deosebit, parca atunci l-ai luat din gradina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise