Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Conopida desfacuta buchetele se fierbe 10 minute in apa cu sare.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie
  • 1 morcov mic pentru contrast de culoare
  • 4-5 ardei
  • 2 ouă
  • 100 ml smântână
  • 100 gr cașcaval
  • 100 gr telemea
  • 4-5 căței de usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare

Conopida desfacută buchețele se fierbe 10 minute în apă cu sare;

După ce s-a fiert, se scurge apa și se lasă la racit:

Ardeii se taie pe jumătate, se curăță de semințe și se presară cu puțină sare.

Separat se bat ouăle cu smântăna, se adaugă cașcavalul ras si telemeaua și usturoiul zdrobit; după răcire conopida și morcovul se zdrobesc cu o furculiță și se adaugă peste ouă și amestecul de brânzeturi.

Ardeii așezati într-o tavă se umplu cu conopida, apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, timp de 40-45 minute până se rumenesc.

Pofta bună !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise