autor:

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: Adela Adela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Adela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006

Ingrediente
ardei grasi, 500 g carne tocata, o jumatate de ceasca de orez, patrunjel tocat, 1-2 cepe date prin masina de tocat sau tocate marunt, sare, piper, bulion, 1-2 linguri de faina, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Umplutura se face sin carnea tocata amestecata cu ceapa tocata, patrunjelul tocat, orezul, sarea si piperul dupa gust.
Se umplu ardeii si se asaza intr-un vas de yena uns cu ulei, in care se toarna un amestec de bulion cu 1-2 linguri de faina, vegeta si patrunjel tocat, cat sa fie ardeii aproape acoperiti.
Se da la cuptor pentru vreo 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Spalam rosiile si le stergem cu un servet. Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de

7 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • ardei grasi
  • 500 g carne tocata
  • o jumatate de ceasca de orez
  • patrunjel tocat
  • 1-2 cepe date prin masina de tocat sau tocate marunt
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 1-2 linguri de faina
  • vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Papricas cu piept de pui