autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: Adela Adela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Adela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006

Ingrediente
ardei grasi, 500 g carne tocata, o jumatate de ceasca de orez, patrunjel tocat, 1-2 cepe date prin masina de tocat sau tocate marunt, sare, piper, bulion, 1-2 linguri de faina, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Umplutura se face sin carnea tocata amestecata cu ceapa tocata, patrunjelul tocat, orezul, sarea si piperul dupa gust.
Se umplu ardeii si se asaza intr-un vas de yena uns cu ulei, in care se toarna un amestec de bulion cu 1-2 linguri de faina, vegeta si patrunjel tocat, cat sa fie ardeii aproape acoperiti.
Se da la cuptor pentru vreo 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti de post

Ardei umpluti de post

Orezul se lasa cu apa fierbinte 10minute apoi se spala bine. Se caleste ceapa taiata marunt in uleiul

16 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Ardei umpluti cu varza si morcovi

Ardei umpluti cu varza si morcovi

Se baga tot zarzavatul la spalat si se lasa sa se zvante, apoi curatam ardeii de cotoare si seminte. Varza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • ardei grasi
  • 500 g carne tocata
  • o jumatate de ceasca de orez
  • patrunjel tocat
  • 1-2 cepe date prin masina de tocat sau tocate marunt
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 1-2 linguri de faina
  • vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rasol de Porc cu vin rosu la cuptor