Ardei umpluti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei grasi
  • 500 g carne tocata
  • o jumatate de ceasca de orez
  • patrunjel tocat
  • 1-2 cepe date prin masina de tocat sau tocate marunt
  • sare, piper
  • bulion
  • 1-2 linguri de faina
  • vegeta

Mod de preparare

Umplutura se face sin carnea tocata amestecata cu ceapa tocata, patrunjelul tocat, orezul, sarea si piperul dupa gust.

Se umplu ardeii si se asaza intr-un vas de yena uns cu ulei, in care se toarna un amestec de bulion cu 1-2 linguri de faina, vegeta si patrunjel tocat, cat sa fie ardeii aproape acoperiti.

Se da la cuptor pentru vreo 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise