Ingrediente
Ingrediente:, 8 ardei grasi mari, 200g carne tocata de porc, 200g carne tocata de vita, Un sfert cana de orez, 2 cepe, 2 oua, 2 rosii, 4 linguri de ulei, 2 linguri de faina, 4 linguri de bulion, 8 linguri smantana, O legatura marar, O legatura patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
2 voturi
Mod de preparare
Se umple ardeii nu prea indesat. Se pun cu gura in sus intr-o cratita peste ei turnandu-se un sos preparat astfel: se caleste cealalta ceapa tocata marunt, se adauga faina iar cand incepe sa se ingalbeneasca, se toarna bulionul diluat in 3 cani de apa. Se da in cateva clocote. Se toarna peste ardei.
Se da cratita la cuptor pentru o ora sau pana cand ardeii si carnea sunt facute, dupa care se aseaza peste ardei rosiile feliate, lasand sa se rumeneasca apoi se presara restul de verdeata.
Se serveste cu smantana.