autor:

Alice Ciobanu

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2011

Ingrediente
500 gr carne tocata amestec, 10 ardei mari, 2 cepe marisoare, 200 gr orez, vreo 4 linguri ulei, o cana serioasa de suc de rosii, proaspat facut de mama soacra :P, o lingurita marar uscat, o lingurita delikat, 2 rosii mari

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ceapa o tocam si o calim in ulei, apoi o amestecam cu orez, carnea tocata, sucul de rosii, marar si delikat. Amestecam vbine si obtinem o pasta, o compozitie cu care vom umple ardeii.

Ardeii spalati, li se taie capacul, de la codita, :P , se curata de simburi si apoi se umplu.

Se pun in oala, sau in vasul roman, in cazul meu, se pun peste ei cele doua rosii taiate feliute, se adauga apa cat sa ii cuprinda frumos si se dau la cuptor pentru vreo 3 ore.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de manzat

Ardei umpluti cu carne de manzat

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas

32 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gicuta Si Dorica Paslaru , 30 iunie 2014

    as vrea reteta de ardei umpluti si cu sos

  • Fara foto

    Hilde Natu , 11 februarie 2014

    Daca sunt umpluti cu carne cred ca delikatul nu-si mai are rostul, schimba gustul carnii si este pacat.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2012

    O bunatate...

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 10 ardei mari
  • 2 cepe marisoare
  • 200 gr orez
  • vreo 4 linguri ulei
  • o cana serioasa de suc de rosii
  • proaspat facut de mama soacra :P
  • o lingurita marar uscat
  • o lingurita delikat
  • 2 rosii mari

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale oltenesti