Ardei umpluti

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie
Ardei umpluti

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 10 ardei mari
  • 2 cepe marisoare
  • 200 gr orez
  • vreo 4 linguri ulei
  • o cana serioasa de suc de rosii, proaspat facut de mama soacra :P
  • o lingurita marar uscat
  • o lingurita delikat
  • 2 rosii mari

Mod de preparare

Ceapa o tocam si o calim in ulei, apoi o amestecam cu orez, carnea tocata, sucul de rosii, marar si delikat. Amestecam vbine si obtinem o pasta, o compozitie cu care vom umple ardeii.

Ardeii spalati, li se taie capacul, de la codita, :P , se curata de simburi si apoi se umplu.

Se pun in oala, sau in vasul roman, in cazul meu, se pun peste ei cele doua rosii taiate feliute, se adauga apa cat sa ii cuprinda frumos si se dau la cuptor pentru vreo 3 ore.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor