autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ardei umpluti

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
7 ardei curatati de cotoare, 200 gr cascaval dat pe razatoare, 2 oua fierte date pe razatoare, 100 gr unt, 1 lingurita chimen macinat, sare, piper, mustar, marar dupa gust,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

se amesteca cascavalul, ouale,untul , chimenul si mirodeniile ; pasta rezultata se umplu ardeii si se lasa la rece 1 ora; se taie rondele
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei umpluţi şi cartofi copţi pe disc

Ardei umpluţi şi cartofi copţi pe disc

Important: Discul, reprezintă cea mai sănătoasă alternativă la grătarul clasic deoarece împiedică

90 voturi    8 comentarii
1h
Retete la gratar
Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

Ardeii ii spalam, le taiem capacul( pe care il pastram) si ii curatam de seminte. Ceapa o curatam,

8 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 17 iunie 2008

    Ardeii umpluti sunt foarte buni, dar, nicio reteta nu semana cu alta, condimentele fac minuni printre boabele de orez.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7 ardei curatati de cotoare
  • 200 gr cascaval dat pe razatoare
  • 2 oua fierte date pe razatoare
  • 100 gr unt
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare
  • piper
  • mustar
  • marar dupa gust,

Raporteaza reteta

Fara foto

Ion Padure (Chef de cuisine)

Ardeii umpluti sunt foarte buni, dar, nicio reteta nu semana cu alta, condimentele fac minuni printre boabele de orez.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Placinta cu spanac si branza de oaie