autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ardei umpluti

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
7 ardei curatati de cotoare, 200 gr cascaval dat pe razatoare, 2 oua fierte date pe razatoare, 100 gr unt, 1 lingurita chimen macinat, sare, piper, mustar, marar dupa gust,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

se amesteca cascavalul, ouale,untul , chimenul si mirodeniile ; pasta rezultata se umplu ardeii si se lasa la rece 1 ora; se taie rondele
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei si dovlecei umpluti cu carne

Ardei si dovlecei umpluti cu carne

In tigaia cu ulei incins se caleste ceapa taiata marunt,se adauga cutia cu rosii iar dupa ce a scazut

2 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de ardei umpluti

Ciorba de ardei umpluti

Morcovii se curata si se razuiesc. 1/2 ceapa si rosia se taie marunt . Se scot cotoarele de la ardei

105 voturi    39 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 17 iunie 2008

    Ardeii umpluti sunt foarte buni, dar, nicio reteta nu semana cu alta, condimentele fac minuni printre boabele de orez.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7 ardei curatati de cotoare
  • 200 gr cascaval dat pe razatoare
  • 2 oua fierte date pe razatoare
  • 100 gr unt
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare
  • piper
  • mustar
  • marar dupa gust,

Raporteaza reteta

Fara foto

Ion Padure (Chef de cuisine)

Ardeii umpluti sunt foarte buni, dar, nicio reteta nu semana cu alta, condimentele fac minuni printre boabele de orez.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Paine impanata