autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ardei umpluti

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
7 ardei curatati de cotoare, 200 gr cascaval dat pe razatoare, 2 oua fierte date pe razatoare, 100 gr unt, 1 lingurita chimen macinat, sare, piper, mustar, marar dupa gust,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

se amesteca cascavalul, ouale,untul , chimenul si mirodeniile ; pasta rezultata se umplu ardeii si se lasa la rece 1 ora; se taie rondele
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei umpluti,fierti in sos de rosii

Ardei umpluti,fierti in sos de rosii

Curatam de seminte ardeiul gras,dupa ce taiem capacelul cu mare atentie.Acel capacel il vom folosi

33 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu peste

Ardei umpluti cu peste

Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de

12 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 17 iunie 2008

    Ardeii umpluti sunt foarte buni, dar, nicio reteta nu semana cu alta, condimentele fac minuni printre boabele de orez.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7 ardei curatati de cotoare
  • 200 gr cascaval dat pe razatoare
  • 2 oua fierte date pe razatoare
  • 100 gr unt
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare
  • piper
  • mustar
  • marar dupa gust,

Raporteaza reteta

Fara foto

Ion Padure (Chef de cuisine)

Ardeii umpluti sunt foarte buni, dar, nicio reteta nu semana cu alta, condimentele fac minuni printre boabele de orez.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Branza halloumi prajita