autor:

» » Aperitive

Ardei umpluti

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
7 ardei curatati de cotoare, 200 gr cascaval dat pe razatoare, 2 oua fierte date pe razatoare, 100 gr unt, 1 lingurita chimen macinat, sare, piper, mustar, marar dupa gust,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

se amesteca cascavalul, ouale,untul , chimenul si mirodeniile ; pasta rezultata se umplu ardeii si se lasa la rece 1 ora; se taie rondele
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Spalam rosiile si le stergem cu un servet. Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de

7 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Ion Padure (Chef de cuisine) , 17 iunie 2008

    Ardeii umpluti sunt foarte buni, dar, nicio reteta nu semana cu alta, condimentele fac minuni printre boabele de orez.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7 ardei curatati de cotoare
  • 200 gr cascaval dat pe razatoare
  • 2 oua fierte date pe razatoare
  • 100 gr unt
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare
  • piper
  • mustar
  • marar dupa gust,

Raporteaza reteta

Ion Padure (Chef de cuisine)

Ardeii umpluti sunt foarte buni, dar, nicio reteta nu semana cu alta, condimentele fac minuni printre boabele de orez.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mini pizza