autor:

nicoleta lacatus

» » Mancaruri cu carne

ardei umpluti

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Ingrediente
1 kg ardei grasi, 600 g carne de porc, 200 g orez, cimbru, suc de rosii, 1 lingura faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se curata ardeii, se spala si se pun la scurs.
Intre timp se toaca carnea, se amesteca cu orezul, cimbrul, putina sare si marar verde. Se umpu ardeii cu aceasta compozitie si se asaza cu gura in jos intr-o cratita cu ulei incins, lasandu-se la inabusit 5 minute.
Apoi, se acopera cu apa si se lasa la fiert 20-30 minute. Se adauga sucul de rosii si lingura cu faina dizolvata in apa. Se presara marar verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Spalam rosiile si le stergem cu un servet. Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de

7 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Foarte buni, cu sau fara smantana, tot gustosi sunt.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Tare buni ardeii tai Nico ! Dar...ciorba de ardei umpluti ai facut vreodata ??? Uite :...http://www.gustos.ro/retete-culinare/borsuri-si-ciorbe/ciorba-de-ardei-umpluti-1.html

  • mirela , 31 iulie 2009

    Nu mai caliti ceapa si carnea (cad greu) si nu mai folositi rantasul (apa cu faina??) la sanatate nu va ganditi?

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 09 mai 2009

      Eu folosesc un amestec de carne de porc si vita. Si imi place sa-i mananc cu smantana. A, noua ne plac (poate chiar mai mult decat ardeii) gogosarii umpluti. Mai strecor in oala si cate o rosie umpluta...

    • mihaela ionica , 19 decembrie 2008

      Si eu calesc ceapa cu orezul inainte, mai pun si putina boia de ardei dulce peste ceapa prajita si in loc de suc de rosii eu pun rosii tocate. Merita sa incercati, e delicios!

    • Doina , 19 noiembrie 2008

      Eu calesc orezul cu ceapa inainte de a-l pune in umplutura! Se face mai moale !

    • MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 17 iulie 2008

      Imi plac si mie ardeii umpluti, dar fara cimbru si marar - asa ii pregatesc si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ardei grasi
  • 600 g carne de porc
  • 200 g orez
  • cimbru
  • suc de rosii
  • 1 lingura faina.

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

2 voturi    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buni, cu sau fara smantana, tot gustosi sunt.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficatei cu smatana si mamaliguta