autor:

nicoleta lacatus

» » Mancaruri cu carne

ardei umpluti

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Ingrediente
1 kg ardei grasi, 600 g carne de porc, 200 g orez, cimbru, suc de rosii, 1 lingura faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se curata ardeii, se spala si se pun la scurs.
Intre timp se toaca carnea, se amesteca cu orezul, cimbrul, putina sare si marar verde. Se umpu ardeii cu aceasta compozitie si se asaza cu gura in jos intr-o cratita cu ulei incins, lasandu-se la inabusit 5 minute.
Apoi, se acopera cu apa si se lasa la fiert 20-30 minute. Se adauga sucul de rosii si lingura cu faina dizolvata in apa. Se presara marar verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de

4 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Rosii si ardei umpluti cu carne de curcan

Rosii si ardei umpluti cu carne de curcan

Se spala ardeii si rosiile apoi la ardei li se indparteaza codita cu samburi printr-un capac mic

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Foarte buni, cu sau fara smantana, tot gustosi sunt.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Tare buni ardeii tai Nico ! Dar...ciorba de ardei umpluti ai facut vreodata ??? Uite :...http://www.gustos.ro/retete-culinare/borsuri-si-ciorbe/ciorba-de-ardei-umpluti-1.html

  • Fara foto

    mirela , 31 iulie 2009

    Nu mai caliti ceapa si carnea (cad greu) si nu mai folositi rantasul (apa cu faina??) la sanatate nu va ganditi?

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 09 mai 2009

      Eu folosesc un amestec de carne de porc si vita. Si imi place sa-i mananc cu smantana. A, noua ne plac (poate chiar mai mult decat ardeii) gogosarii umpluti. Mai strecor in oala si cate o rosie umpluta...

    • Fara foto

      mihaela ionica , 19 decembrie 2008

      Si eu calesc ceapa cu orezul inainte, mai pun si putina boia de ardei dulce peste ceapa prajita si in loc de suc de rosii eu pun rosii tocate. Merita sa incercati, e delicios!

    • Fara foto

      Doina , 19 noiembrie 2008

      Eu calesc orezul cu ceapa inainte de a-l pune in umplutura! Se face mai moale !

    • Fara foto

      MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 17 iulie 2008

      Imi plac si mie ardeii umpluti, dar fara cimbru si marar - asa ii pregatesc si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ardei grasi
  • 600 g carne de porc
  • 200 g orez
  • cimbru
  • suc de rosii
  • 1 lingura faina.

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

1 vot    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buni, cu sau fara smantana, tot gustosi sunt.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sote de ficatei