Se curata ardeii, se spala si se pun la scurs.
Intre timp se toaca carnea, se amesteca cu orezul, cimbrul, putina sare si marar verde. Se umpu ardeii cu aceasta compozitie si se asaza cu gura in jos intr-o cratita cu ulei incins, lasandu-se la inabusit 5 minute.
Apoi, se acopera cu apa si se lasa la fiert 20-30 minute. Se adauga sucul de rosii si lingura cu faina dizolvata in apa. Se presara marar verde tocat.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii