autor:

Piri Piri e Canela

» » , , Aperitive, Aperitive, Retete vegetariene

Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 19 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 19 septembrie 2010

Ingrediente
Pt. 4 persoane:, 1 ceapã, 0,5 dl ulei de mãsline, 2 rosii, sare, piper si oregano sec, 2 ardei rosii, 200 gr. brânzã feliatã (gouda,flamengo...), optional 2 linguri parmezan, optional seminte de pin prãjit, busuioc proaspãt, oregano, cepsoarã

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

7 voturi

Mod de preparare

Acesti ardei sunt un aperitiv, dar i-am fãcut pt. o cinã vegetarianã, la care ii place poate pune si ciuperci :)
1)Prãjeste putin ceapa tocatã in uleiul de mãsline.
Adaugã rosiile tocate fãrã pielitã si lasã sã se inmoaie.
Condimenteazã.
2)Taie fiecare ardei in patru pãrti pe lung.Scoatele semintele, ungei bine cu ulei de mãsline si pune-i intr-o formã pt. cuptor.
3)Pune amestecul de rosii peste ei, apoi felii de brânzã, parmezan.
4)Dã la cuptor cca. 20 min. la 200ºC.
Scoate si pune oregano sec si busuioc.Ador oregano in salate,dar...sotul nu suportã asa cã am pus in loc cepsoarã tocatã.
Poftã bunã!
Ardeiul (Capiscum anuum)este originar din Mexic,America Centralã si N America de Sud.
Primul european care la descoperit a fost Cristofor Columb, care la numit "pimiento".Sunt persoane care le cultivã ornamental, existând ardei:albi,albastri,vineti, negri...
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Bratkartoffeln

Bratkartoffeln

Se spala, curata, se taie cartofii si se pun la fiert pana se inmoaie usor. Cartoful nu trebuie sa

3 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Mamaliguta in straturi

Mamaliguta in straturi

Se pun 2 l apa la fiert cu putina sare. Cand clocoteste se adauga malaiul in ploaie si se invarte

6 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    Deliciosi si apetisanti!

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2010

    bun bun felicitari

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2010

    Yumi,yumi...ce deliciu! ai preparat aici, vreau si eu hi,hi hi.*****

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2010

      Meriti toate stelutele pentru prezentarea ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pt. 4 persoane:
  • 1 ceapã
  • 0,5 dl ulei de mãsline
  • 2 rosii
  • sare
  • piper si oregano sec
  • 2 ardei rosii
  • 200 gr. brânzã feliatã (gouda,flamengo...)
  • optional 2 linguri parmezan
  • optional seminte de pin prãjit
  • busuioc proaspãt
  • oregano
  • cepsoarã

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

5 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Deliciosi si apetisanti!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tocăniță de ciuperci și soia - de post