Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 1 kg de carne se pune 1 lingurita cu sare.
Umplem ardeii cu aceasta compozitie.
Putem pune cate un capac din rosie fiecarui ardei.
Se pun la fiert aprox. o ora cu apa cat sa-i acopere.
Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare 2 linguri cu bulion. Apoi punem 2 lingurite cu faina intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. O punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata.
Dupa ce se ia focul, se adauga verdeata, pentru a le da o aroma placuta.
Se servesc cu salata de sfecla rosie sau muraturi.
Pofta Buna!
Reteta o gasiti si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2014/06/ardei-umpluti-cu-carne.html

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii