autor:

Anca E. Voicu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2015

Ingrediente
1 kg carne tocata (de porc sau vita), ardei gras (depinde de dimensiunea ardeilor: eu am folosit cam 14 ardei), 1 morcov ras, 1 ceapa mare sau 2 mici, sare si piper, marar si patrunjel, 1 cescuta cu orez, 2 oua, 2 lingurite de faina diluate intr-o cescuta de apa, 2 linguri de bulion

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 1 kg de carne se pune 1 lingurita cu sare.

Umplem ardeii cu aceasta compozitie.

Putem pune cate un capac din rosie fiecarui ardei.

Se pun la fiert aprox. o ora cu apa cat sa-i acopere.

Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare 2 linguri cu bulion. Apoi punem 2 lingurite cu faina intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. O punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata.

Dupa ce se ia focul, se adauga verdeata, pentru a le da o aroma placuta.

Se servesc cu salata de sfecla rosie sau muraturi.



Pofta Buna!



Reteta o gasiti si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2014/06/ardei-umpluti-cu-carne.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne de manzat

Ardei umpluti cu carne de manzat

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas

32 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Calim ceapa, adaugam rosiile, apoi carnea, apoi condimentele, lasam aproximativ 10 minute pe foc

33 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata (de porc sau vita)
  • ardei gras (depinde de dimensiunea ardeilor: eu am folosit cam 14 ardei)
  • 1 morcov ras
  • 1 ceapa mare sau 2 mici
  • sare si piper
  • marar si patrunjel
  • 1 cescuta cu orez
  • 2 oua
  • 2 lingurite de faina diluate intr-o cescuta de apa
  • 2 linguri de bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

8 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

2 voturi    2 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Placinta cu cartofi