autor:

Anca E. Voicu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2015

Ingrediente
1 kg carne tocata (de porc sau vita), ardei gras (depinde de dimensiunea ardeilor: eu am folosit cam 14 ardei), 1 morcov ras, 1 ceapa mare sau 2 mici, sare si piper, marar si patrunjel, 1 cescuta cu orez, 2 oua, 2 lingurite de faina diluate intr-o cescuta de apa, 2 linguri de bulion

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 1 kg de carne se pune 1 lingurita cu sare.

Umplem ardeii cu aceasta compozitie.

Putem pune cate un capac din rosie fiecarui ardei.

Se pun la fiert aprox. o ora cu apa cat sa-i acopere.

Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare 2 linguri cu bulion. Apoi punem 2 lingurite cu faina intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. O punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata.

Dupa ce se ia focul, se adauga verdeata, pentru a le da o aroma placuta.

Se servesc cu salata de sfecla rosie sau muraturi.



Pofta Buna!



Reteta o gasiti si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2014/06/ardei-umpluti-cu-carne.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Se amresteca toate ingredientele si se umple ardeii spalati si cuatati. Se aseaza intr-o cratita

13 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei prajiti umpluti cu carne

Ardei prajiti umpluti cu carne

Mai intai ne ocupam de ardei..................taiem cu ajutorul unui cutit in dreptul cotorului

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata (de porc sau vita)
  • ardei gras (depinde de dimensiunea ardeilor: eu am folosit cam 14 ardei)
  • 1 morcov ras
  • 1 ceapa mare sau 2 mici
  • sare si piper
  • marar si patrunjel
  • 1 cescuta cu orez
  • 2 oua
  • 2 lingurite de faina diluate intr-o cescuta de apa
  • 2 linguri de bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

7 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

2 voturi    0 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
varza la cuptor cu carnat de casa