autor:

Anca E. Voicu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2015

Ingrediente
1 kg carne tocata (de porc sau vita), ardei gras (depinde de dimensiunea ardeilor: eu am folosit cam 14 ardei), 1 morcov ras, 1 ceapa mare sau 2 mici, sare si piper, marar si patrunjel, 1 cescuta cu orez, 2 oua, 2 lingurite de faina diluate intr-o cescuta de apa, 2 linguri de bulion

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 1 kg de carne se pune 1 lingurita cu sare.

Umplem ardeii cu aceasta compozitie.

Putem pune cate un capac din rosie fiecarui ardei.

Se pun la fiert aprox. o ora cu apa cat sa-i acopere.

Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare 2 linguri cu bulion. Apoi punem 2 lingurite cu faina intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. O punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata.

Dupa ce se ia focul, se adauga verdeata, pentru a le da o aroma placuta.

Se servesc cu salata de sfecla rosie sau muraturi.



Pofta Buna!



Reteta o gasiti si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2014/06/ardei-umpluti-cu-carne.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Se toaca prin sita mare carnea de porc si se amesteca cu ceapa, orezul, condimentele, dupa care umplem

1 vot    1 comentariu
3h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Viorel , 26 februarie 2018

    Sunt foarte buni.

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata (de porc sau vita)
  • ardei gras (depinde de dimensiunea ardeilor: eu am folosit cam 14 ardei)
  • 1 morcov ras
  • 1 ceapa mare sau 2 mici
  • sare si piper
  • marar si patrunjel
  • 1 cescuta cu orez
  • 2 oua
  • 2 lingurite de faina diluate intr-o cescuta de apa
  • 2 linguri de bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

8 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

3 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Viorel

Sunt foarte buni.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de Bruxelles gratinata