autor:

www.Reteta-Video.ro

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 octombrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 octombrie 2014

Ingrediente
3 ardei grasi, taiati in jumatati, curatati si spalati, o jumatate de dovleac mic, curatat (aproximativ 150 g.), 200 g. de ciuperci champignon, din conserva, scurse, 3-4 feliute de ghimbir proaspat sau uscat, 3 linguri cu ulei de masline, o legatura de patrunjel spalat, sare, piper proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Taiem dovleacul in cubulete mici.

Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline.

Adaugam bucatile de dovleac, amestecam si calim pana cand acestea se innoaie putin si se caramelizeaza usor.

Punem ciupercile si ghimbirul. Amestecam si calim timp de 3-4 minute, apoi inchidem aragazul.



Incalzim cuptorul.

Condimentam amestecul pentru umplutura ardeilor cu sare si piper macinat.

Umplem fiecare jumatate de ardei cu amestecul de ciuperci si dovleac, apasand bine.

Punem ardeii umpluti intr-o tava si turnam deasupra o lingura cu ulei de masline.

Introducem tava in cuptorul incalzit pentru 10-15 minute, la 170 de grade.



Tocam marunt patrunjelul.

Cand ardeii sunt usor rumeniti, scoatem vasul din cuptor si presaram deasupra patrunjel.

Servim calzi.



Reteta Video completa o gasiti la: http://youtu.be/KEN6zm0rAn8



POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi aurii

Cartofi aurii

Se aleg cartofii, soiul indicat, mai putin sfaramicios, este cel rosu. Cartofii se curata de coaja

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei copti, cu sos de smantana la cuptor

Ardei copti, cu sos de smantana la cuptor

Se coc ardeii si se lasa jumate de ora cu sare peste ei, dupa care se curata de pielita. Se dau

5 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 ardei grasi
  • taiati in jumatati
  • curatati si spalati
  • o jumatate de dovleac mic
  • curatat (aproximativ 150 g.)
  • 200 g. de ciuperci champignon
  • din conserva
  • scurse
  • 3-4 feliute de ghimbir proaspat sau uscat
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • o legatura de patrunjel spalat
  • sare
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de www.Reteta-Video.ro
Paste cu Sos de Dovlecei

Paste cu Sos de Dovlecei

Pasul 1 Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza
Rulouri de Dovlecei cu Branza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Pasul 1 Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Prajitura cu Mere Rase

Prajitura cu Mere Rase

Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim

16 voturi    14 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Mancare scazuta de” lubiya”(“ black eyed pea”,”black eyed bean”,lobia)-reteta specific araba