Taiem dovleacul in cubulete mici.
Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline.
Adaugam bucatile de dovleac, amestecam si calim pana cand acestea se innoaie putin si se caramelizeaza usor.
Punem ciupercile si ghimbirul. Amestecam si calim timp de 3-4 minute, apoi inchidem aragazul.
Incalzim cuptorul.
Condimentam amestecul pentru umplutura ardeilor cu sare si piper macinat.
Umplem fiecare jumatate de ardei cu amestecul de ciuperci si dovleac, apasand bine.
Punem ardeii umpluti intr-o tava si turnam deasupra o lingura cu ulei de masline.
Introducem tava in cuptorul incalzit pentru 10-15 minute, la 170 de grade.
Tocam marunt patrunjelul.
Cand ardeii sunt usor rumeniti, scoatem vasul din cuptor si presaram deasupra patrunjel.
Servim calzi.
Reteta Video completa o gasiti la: http://youtu.be/KEN6zm0rAn8
POFTA BUNA!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii