Se aleg ardeii mai frumosi,se taie capacelul,se spala si se curata de seminte si de nervuri,se lasa la scurs apoi se freaca pe interior cu putina sare.Morcovii se dau pe razatoare,varza se toaca,se freaca cu sare si se lasa sa se inmoaie,apoi se stoarce si se umplu ardeii.Se face o saramura de apa cu sare (1 lingura sare la 1 litru de apa) si se adauga rece peste ardeii umpluti cu varza si asezati in borcan.Se leaga borcanul cu celofan si se pune in camara.Nu am decat o poza cu ardeii care mi-au ramas din toamna trecuta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii