Ardeii ii cureti de cotoare, varza o tai fideluta, iar morcovii ii dai pe razatoare.
Freci varza cu 3 linguri de sare si amesteci apoi cu morcovul.
Intr-o oala pui la fiert otetul, apa, sarea ramasa, zaharul, piperul si dafinul. Lasi sa dea cateva clocote.
Ardeii ii umpli cu amestecul de varza cu morcov si ii asesi intr-un borcan. Torni lichidul fierbinte peste ei, acoperi la gura si lasi in camara.
Daca mai trebuie lichid, puneti din nou la foc sa fierbeti otet cu apa, fara condimente.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii