Ardeii ii cureti de cotoare, varza o tai fideluta, iar morcovii ii dai pe razatoare.
Freci varza cu 3 linguri de sare si amesteci apoi cu morcovul.
Intr-o oala pui la fiert otetul, apa, sarea ramasa, zaharul, piperul si dafinul. Lasi sa dea cateva clocote.
Ardeii ii umpli cu amestecul de varza cu morcov si ii asesi intr-un borcan. Torni lichidul fierbinte peste ei, acoperi la gura si lasi in camara.
Daca mai trebuie lichid, puneti din nou la foc sa fierbeti otet cu apa, fara condimente.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii