autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Aripa de curcan cu fasole verde

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Ingrediente
1 aripa curcan, 1 ceapa, 1 borcan mare fasole verde( sau congelata), 2 linguri pasta de ardei, 2-3 felii gogosar congelat, marar verde, boia iute, praf de usturoi, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Aripa de curcan se curata bine si se taie in bucati cat mai mici.
Curatam ceapa si o taiem marunt, apoi o sotam cu feliile de gogosar.
Adaugam pasta de ardei si carnea. Amestecam si adaugam apa cat sa treaca de nivelul carnii si lasam sa fiarba acoperit.Adaugam si condimentele.
Cand carnea este aproape fiarta adaugam fasolea verde si mai lasam sa fiarba 15 minute pina cand sunt toate fierte.Adaugam mararul verde tocat, la sfarsit, sare sau piper daca mai este nevoie.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripa de curcan cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnati traditionali de porc

Carnati traditionali de porc

Carnea o spalam, o taiem cuburi apoi o trecem prin masina de tocat. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-o

4 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ceafa la gratar cu cartofi noi

Ceafa la gratar cu cartofi noi

Ceafa se bate bine intr-o punga de nylon ca sa nu se faca mizerie, apoi se sareaza, pipereaza si

8 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 15 %
129.99 lei
110.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Arata foarte bine, mie imi place fasolea verde, gatesc pt mama la diabet.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Imi place tare carnea de curcan, e o mancare buna, felicitari.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Draga Sidy,te-am votat si azi.De la mine un 10 cu multe stelute,pentru ca le meriti,stiu ca acolo la tine in zona se mananca foarte bine.Feilcitari inca odata le meriti din plin.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Si eu fac mereu copane de curcan dezosate,sunt tare bune.Felicitari draga Sidy,stiu ca tot ceea ce prepari este bun si gustos.Felicitari ai votul meu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Carnea de curcan e grozav de buna. Felicitari petru reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 aripa curcan
  • 1 ceapa
  • 1 borcan mare fasole verde( sau congelata)
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2-3 felii gogosar congelat
  • marar verde
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata foarte bine, mie imi place fasolea verde, gatesc pt mama la diabet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
STUFAT DE MIEL DOBROGEAN