autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Aripa de curcan cu fasole verde

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Ingrediente
1 aripa curcan, 1 ceapa, 1 borcan mare fasole verde( sau congelata), 2 linguri pasta de ardei, 2-3 felii gogosar congelat, marar verde, boia iute, praf de usturoi, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Aripa de curcan se curata bine si se taie in bucati cat mai mici.
Curatam ceapa si o taiem marunt, apoi o sotam cu feliile de gogosar.
Adaugam pasta de ardei si carnea. Amestecam si adaugam apa cat sa treaca de nivelul carnii si lasam sa fiarba acoperit.Adaugam si condimentele.
Cand carnea este aproape fiarta adaugam fasolea verde si mai lasam sa fiarba 15 minute pina cand sunt toate fierte.Adaugam mararul verde tocat, la sfarsit, sare sau piper daca mai este nevoie.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripa de curcan cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliga cu branza si ciolan afumat

Mamaliga cu branza si ciolan afumat

1. Se pun cei 2 l de apa la fiert impreuna cu 50 g unt si o mana de malai. 2. Cand apa fierbe se

35 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de marar

Mancare de marar

Am tocat ceapa marunt si am calit-o in uleiul de masline pana a devenit translucida.Ceapa nu trebuie

8 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Arata foarte bine, mie imi place fasolea verde, gatesc pt mama la diabet.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Imi place tare carnea de curcan, e o mancare buna, felicitari.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Draga Sidy,te-am votat si azi.De la mine un 10 cu multe stelute,pentru ca le meriti,stiu ca acolo la tine in zona se mananca foarte bine.Feilcitari inca odata le meriti din plin.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Si eu fac mereu copane de curcan dezosate,sunt tare bune.Felicitari draga Sidy,stiu ca tot ceea ce prepari este bun si gustos.Felicitari ai votul meu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Carnea de curcan e grozav de buna. Felicitari petru reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 aripa curcan
  • 1 ceapa
  • 1 borcan mare fasole verde( sau congelata)
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2-3 felii gogosar congelat
  • marar verde
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata foarte bine, mie imi place fasolea verde, gatesc pt mama la diabet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Polenta alla boscaiola