Ingrediente
1 aripa curcan, 1 ceapa, 1 borcan mare fasole verde( sau congelata), 2 linguri pasta de ardei, 2-3 felii gogosar congelat, marar verde, boia iute, praf de usturoi, ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
Curatam ceapa si o taiem marunt, apoi o sotam cu feliile de gogosar.
Adaugam pasta de ardei si carnea. Amestecam si adaugam apa cat sa treaca de nivelul carnii si lasam sa fiarba acoperit.Adaugam si condimentele.
Cand carnea este aproape fiarta adaugam fasolea verde si mai lasam sa fiarba 15 minute pina cand sunt toate fierte.Adaugam mararul verde tocat, la sfarsit, sare sau piper daca mai este nevoie.
Pofta mare !
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
Si eu fac mereu copane de curcan dezosate,sunt tare bune.Felicitari draga Sidy,stiu ca tot ceea ce prepari este bun si gustos.Felicitari ai votul meu.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
Carnea de curcan e grozav de buna. Felicitari petru reteta!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
O bunatate...