Aripa de curcan se curata bine si se taie in bucati cat mai mici.
Curatam ceapa si o taiem marunt, apoi o sotam cu feliile de gogosar.
Adaugam pasta de ardei si carnea. Amestecam si adaugam apa cat sa treaca de nivelul carnii si lasam sa fiarba acoperit.Adaugam si condimentele.
Cand carnea este aproape fiarta adaugam fasolea verde si mai lasam sa fiarba 15 minute pina cand sunt toate fierte.Adaugam mararul verde tocat, la sfarsit, sare sau piper daca mai este nevoie.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii