Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie.Se adauga aripile si se prajesc cate 3-4 minute pe ambele parti apoi se scot si se pun deoparte.
Se adauga in tigaie morcovii, cateii de usturoi si ceapa verde si se calesc 5-6 minute, pana cand incep sa se inmoaie.Se adauga cuisoarele si se calesc cateva secunde pentru a-si elibera aroma.
Din foaia de dafin, salvia,cimbru si lamaita se face o legatura cu o ata apoi se aduga in tigaia cu legume.Se toarna peste legume vinul alb si supa de pui apoi se lasa sa fiarba 5 minute.Dupa aceea se adauga aripile, sare de mare dupa gust, se acopera tigaia si se lasa totul la fiert 30-35 minute, pana cand carnea si legumele s-au facut.
Dupa cele 30-35 minute, se inlatura capacul de pe tigaie, se scot verdeturile si se adauga amidonul dizolvat in lapte, amestecand pentru ca sosul sa se omogenizeze.Se lasa sa mai fiarba 2-3 minute pana cand sosul s-a ingrosat apoi se serveste.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii