autor:

Fara foto

» » Fripturi

Aripioare cu fulgi de porumb

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
aripioare de pui, 1-2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1/2 telina, 1 ceapa mica, sare, piper boabe, fulgi de porumb, oua, faina, sare si piper alb, ulei ptr prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se tau in 2 si se pun in apa rece la fiert cu putina sare . Se spumeaza , apoi se adauga zarzavaturile la el si se fierb la foc mic . Se mai adauga sare dupa gust . Cand aripioarele sunt fierte le scoatem deoparte , le lasam un pic la racit si le condimentam cu sare si piper macinat.

Intr-o farfurie spargem 1-2 oua, le batem si punem un pic de sare sau delikat, pe o alta farfurie punem faina alba, iar in alta farfurie punem fulgi de porumb pe scare il zdrobim in maini sa se marunteasca un pic. Aripioarele condimentate le tavalim prin faina ,prin ou si apoi prin fulgii de porumb. Se incinge intr-o tigaie uleiul si se prajesc aripioarele pana devin aurii.Se pot servi cu cartofi prajiti si cu mujdei de usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
IEPURE INABUSIT CU CEAPA

IEPURE INABUSIT CU CEAPA

Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece (se poate pune si in oala subpresiune).Dupa

12 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura de iepure cu morcov

Friptura de iepure cu morcov

Carnea de iepure se dezoseaza, se condimenteaza si se pune la fiert in apa si ulei. Cand este aproape

4 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigărui de pui marinate