Spalati aripioarele si condimentati-le. Curatati si tocati ceapa, dovlecelul si ardeiul se curata si se taie cubulete, rosiile se curata de pielita parlindu-le putin la aragaz. (vezi video)
Curatati usturoiul si taiati-l feliute subtiri. Puneti ceapa la calit in ulei, dupa 2-3 minute puneti si aripioarele, sa se prajeasca putin, pe ambele parti, apoi adaugati dovlecelul si ardeiul gras.
Adaugati 50 ml apa, lasati sa fiarba la foc mic 5 minute, apoi adaugati rosiile feliate, usturoiul si putina verdeata tocata. Lasati sa fiarba la foc mic inca 20-25 minute.
Dregeti gustul de sare si piper, presarati cu verdeata si mancarea este gata. Pofta buna.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii