autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Aripioare cu sofran

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
cam 20 bucati aripioare de pui, sare, piper, 1 lingurita sofran, , , , Se servesc cu sos de iaurt, 2 cesti iaurt, 1 castravete curatat de seminte si ras, 1/4 coriandru verde tocat, sare,piper, suc de la 1/2 lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se infierbinta gratarul cuptorului.

Se pun aripioarele pe o tava cu gratar si se ung cu sare,piper si 1/2 din sofran.

Se dau la gratar pentru 20 min.

se intorc si se presara restul de sofran.

Se mai prajesc 20 min.Se servesc cu sosul de iaurt (se amesteca toate ingredientele pentru sos si se pun intr-un vas alaturi de aripioare).
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sofran" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gratar combinat Party

Gratar combinat Party

Preparati un baitz pentru friptura din uleiul de masline, mustar, condimente pentru friptura, paprika

9 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Porc cu ghimbir si orez basmati

Porc cu ghimbir si orez basmati

Carnita se spala, se curata cat mai bine de pielite si se toaca fasii subtiri, de cca 1 cm grosime

2 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • cam 20 bucati aripioare de pui
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita sofran
  • Se servesc cu sos de iaurt
  • 2 cesti iaurt
  • 1 castravete curatat de seminte si ras
  • 1/4 coriandru verde tocat
  • sare,piper
  • suc de la 1/2 lamiie

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Costite de porc la punga