autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Aripioare cu sofran

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
cam 20 bucati aripioare de pui, sare, piper, 1 lingurita sofran, , , , Se servesc cu sos de iaurt, 2 cesti iaurt, 1 castravete curatat de seminte si ras, 1/4 coriandru verde tocat, sare,piper, suc de la 1/2 lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se infierbinta gratarul cuptorului.

Se pun aripioarele pe o tava cu gratar si se ung cu sare,piper si 1/2 din sofran.

Se dau la gratar pentru 20 min.

se intorc si se presara restul de sofran.

Se mai prajesc 20 min.Se servesc cu sosul de iaurt (se amesteca toate ingredientele pentru sos si se pun intr-un vas alaturi de aripioare).
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sofran" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui spaniol cu ardei gras

Pui spaniol cu ardei gras

Cureti ardeii grasi si ii tai in bucati mari.Cureti ceapa si o tai cubulete,la fel ca si costita,apoi

2 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • cam 20 bucati aripioare de pui
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita sofran
  • Se servesc cu sos de iaurt
  • 2 cesti iaurt
  • 1 castravete curatat de seminte si ras
  • 1/4 coriandru verde tocat
  • sare,piper
  • suc de la 1/2 lamiie

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Coaste aromate