autor:

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cantoneze

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
1 kg aripioare pui, 1/4 cana sos de stridii, 4 linguri sos de soia, 2 lingurite zahar, 1/4 piper macinat, 1 1/3 cana apa, 2 cepe verzi, 1 lingura amidon, 12 felii ghimbir, 6 cani ulei de arahide sau de porumb si inca 3 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele s taie la incheieturi in 3 bucati. Varfurile se indeparteaza iar restul aripioarelor se stropesc cu 2 linguri sos de soia. Se amesteca sosul de stridii, restul de sos de soia, zaharul, piperul negru si apa iar separat se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa. Aripioarele se prajesc in ulei pana se rumenesc. In alt ulei se parjesc ceapa verde si ghimbirul, se amesteca bine cu aripioarel si cu mixtura de sos de stridii. Se vor lasa aripioarele sa fiarba, adaugandu-se mixtura de apa dupa vreo 10 minute. Se lasa pana se ingroasa sosul si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cantoneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg aripioare pui
  • 1/4 cana sos de stridii
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 lingurite zahar
  • 1/4 piper macinat
  • 1 1/3 cana apa
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura amidon
  • 12 felii ghimbir
  • 6 cani ulei de arahide sau de porumb si inca 3 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

37 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Retete

din Mancaruri cu carne

Varza calita cu carne de porc Varza calita cu carne de porc

Varza calita cu carne de porc este una dintre mancarurile noastre preferate. Se prepara foarte usor, doar ca trebuie sa aveti rabdare

1 vot    0 comentarii
2h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu sos de rosii Chiftelute cu sos de rosii

Carnea tocata se pune intr-un vas. Se adauga ceapa uscata, curatata si tocata marunt. Se condimenteaza carnea cu sare, piper (dupa gust). Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Gratin de cartofi cu bacon si cascaval afumat