autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cantoneze

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
1 kg aripioare pui, 1/4 cana sos de stridii, 4 linguri sos de soia, 2 lingurite zahar, 1/4 piper macinat, 1 1/3 cana apa, 2 cepe verzi, 1 lingura amidon, 12 felii ghimbir, 6 cani ulei de arahide sau de porumb si inca 3 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele s taie la incheieturi in 3 bucati. Varfurile se indeparteaza iar restul aripioarelor se stropesc cu 2 linguri sos de soia. Se amesteca sosul de stridii, restul de sos de soia, zaharul, piperul negru si apa iar separat se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa. Aripioarele se prajesc in ulei pana se rumenesc. In alt ulei se parjesc ceapa verde si ghimbirul, se amesteca bine cu aripioarel si cu mixtura de sos de stridii. Se vor lasa aripioarele sa fiarba, adaugandu-se mixtura de apa dupa vreo 10 minute. Se lasa pana se ingroasa sosul si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cantoneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Conopida umpluta

Conopida umpluta

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu cartofi la cuptor

Piept de pui cu cartofi la cuptor

Prajiti carnea in doua linguri de ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Dupa

24 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg aripioare pui
  • 1/4 cana sos de stridii
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 lingurite zahar
  • 1/4 piper macinat
  • 1 1/3 cana apa
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura amidon
  • 12 felii ghimbir
  • 6 cani ulei de arahide sau de porumb si inca 3 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Perisoare de manzat cu sos de rosii