autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cantoneze

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
1 kg aripioare pui, 1/4 cana sos de stridii, 4 linguri sos de soia, 2 lingurite zahar, 1/4 piper macinat, 1 1/3 cana apa, 2 cepe verzi, 1 lingura amidon, 12 felii ghimbir, 6 cani ulei de arahide sau de porumb si inca 3 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele s taie la incheieturi in 3 bucati. Varfurile se indeparteaza iar restul aripioarelor se stropesc cu 2 linguri sos de soia. Se amesteca sosul de stridii, restul de sos de soia, zaharul, piperul negru si apa iar separat se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa. Aripioarele se prajesc in ulei pana se rumenesc. In alt ulei se parjesc ceapa verde si ghimbirul, se amesteca bine cu aripioarel si cu mixtura de sos de stridii. Se vor lasa aripioarele sa fiarba, adaugandu-se mixtura de apa dupa vreo 10 minute. Se lasa pana se ingroasa sosul si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cantoneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
CHIFTELUTE DE PASARE

CHIFTELUTE DE PASARE

Carnea de pui se trece prin masina de tocat. Eu nu am razalit cartoful ci l-am trecut la fel ca

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg aripioare pui
  • 1/4 cana sos de stridii
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 lingurite zahar
  • 1/4 piper macinat
  • 1 1/3 cana apa
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura amidon
  • 12 felii ghimbir
  • 6 cani ulei de arahide sau de porumb si inca 3 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote si inimi