autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cantoneze

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
1 kg aripioare pui, 1/4 cana sos de stridii, 4 linguri sos de soia, 2 lingurite zahar, 1/4 piper macinat, 1 1/3 cana apa, 2 cepe verzi, 1 lingura amidon, 12 felii ghimbir, 6 cani ulei de arahide sau de porumb si inca 3 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele s taie la incheieturi in 3 bucati. Varfurile se indeparteaza iar restul aripioarelor se stropesc cu 2 linguri sos de soia. Se amesteca sosul de stridii, restul de sos de soia, zaharul, piperul negru si apa iar separat se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa. Aripioarele se prajesc in ulei pana se rumenesc. In alt ulei se parjesc ceapa verde si ghimbirul, se amesteca bine cu aripioarel si cu mixtura de sos de stridii. Se vor lasa aripioarele sa fiarba, adaugandu-se mixtura de apa dupa vreo 10 minute. Se lasa pana se ingroasa sosul si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cantoneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat prajit cu ciuperci champignon

Ficat prajit cu ciuperci champignon

Se spala bine cu un buretel aspru ciupercile sub jet de apa sau intr-un castronel cu apa, dupa care

20 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg aripioare pui
  • 1/4 cana sos de stridii
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 lingurite zahar
  • 1/4 piper macinat
  • 1 1/3 cana apa
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura amidon
  • 12 felii ghimbir
  • 6 cani ulei de arahide sau de porumb si inca 3 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu dovlecei