Reteta postata pe: 24 iunie 2009
Ingrediente
12 aripioare de pui(ciocanele),2 linguri sos de soia,2 linguri vin, lingura ulei,1 lingura miere de albine,2 linguri suc de lamaie,1 ardei iute,patrunjel,coriandru, Marinata:150g iaurt,2 linguri sos de soia,2 catei de usturoi zdrobiti,sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se prepara marinata din ingredientele de la marinata;se toarna peste aripi si se lasa sa se marineze 24 ore,la rece.A doua zi se prepara un alt sos,amestecand uleiul cu sosul de soia,vinul, mierea,sucul de lamaie.Aripioarele scoase din marinata se prajesc usor.Candincep sa se rumeneasca,se adauga sosul preparat si se prajesc pana devin crocante.Se presara peste ele ardei iute ,coriandru si patrunjel tocate marunt.
Se pot servi cu o garnitura de orez,piure,legume.