Se prepara marinata din ingredientele de la marinata;se toarna peste aripi si se lasa sa se marineze 24 ore,la rece.A doua zi se prepara un alt sos,amestecand uleiul cu sosul de soia,vinul, mierea,sucul de lamaie.Aripioarele scoase din marinata se prajesc usor.Candincep sa se rumeneasca,se adauga sosul preparat si se prajesc pana devin crocante.Se presara peste ele ardei iute ,coriandru si patrunjel tocate marunt.
Se pot servi cu o garnitura de orez,piure,legume.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii