autor:

zana b.

» » Fripturi

Aripioare de pui cu sos de soia

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
12 aripioare de pui(ciocanele),2 linguri sos de soia,2 linguri vin, lingura ulei,1 lingura miere de albine,2 linguri suc de lamaie, ardei iute,patrunjel,coriandru, Marinata:150g iaurt,2 linguri sos de soia,2 catei de usturoi zdrobiti,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara marinata din ingredientele de la marinata;se toarna peste aripi si se lasa sa se marineze 24 ore,la rece.A doua zi se prepara un alt sos,amestecand uleiul cu sosul de soia,vinul, mierea,sucul de lamaie.Aripioarele scoase din marinata se prajesc usor.Candincep sa se rumeneasca,se adauga sosul preparat si se prajesc pana devin crocante.Se presara peste ele ardei iute ,coriandru si patrunjel tocate marunt.
Se pot servi cu o garnitura de orez,piure,legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu sos de soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rotite cu brânzã si suncã de curcan

Rotite cu brânzã si suncã de curcan

1) Carnea se bate si se condimenteazã. Se poate lãsa cca. 15 min. la marinat în suc de lãmâie

4 voturi    5 comentarii
25 min
Fripturi
Aripioare de pui picante

Aripioare de pui picante

Pasul 1: Spalam aripile, indepartam varfurile si le taiem in doua (copanelul si cealalta parte). Pasul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 12 aripioare de pui(ciocanele),2 linguri sos de soia,2 linguri vin, lingura ulei,1 lingura miere de albine,2 linguri suc de lamaie, ardei iute,patrunjel,coriandru
  • Marinata:150g iaurt,2 linguri sos de soia,2 catei de usturoi zdrobiti,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de oaie