Se prepara marinata din ingredientele de la marinata;se toarna peste aripi si se lasa sa se marineze 24 ore,la rece.A doua zi se prepara un alt sos,amestecand uleiul cu sosul de soia,vinul, mierea,sucul de lamaie.Aripioarele scoase din marinata se prajesc usor.Candincep sa se rumeneasca,se adauga sosul preparat si se prajesc pana devin crocante.Se presara peste ele ardei iute ,coriandru si patrunjel tocate marunt.
Se pot servi cu o garnitura de orez,piure,legume.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii