Pentru aripioare:
- pregatiti un amestec cu : 3 linguri ulei de masline, sos de soya, sos worchester, boia, busuioc, sare, piper si o lingura de iaurt. Dati aripioarele prin acest amestec si puneti-le la prajit.
Pentru sosul dulce-acrisor:
- amestecati 1/2 ketchup, 1/2 miere, 1 catel de usturoi, busuoic, boia si oregano.
- dati aripioarele proaspat scoase de la prajit prin acest sos si asezati-le pe o farfurie. Sosul ramas poate fi consumat langa aripioare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii