autor:

Laura

» » Fripturi

Aripioare de pui pane in aluat de bere

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
6 aripi de pui, oua,4-5 linguri faina,250 ml bere,sare,piper,250 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale,se adauga faina,berea si se amesteca pana devine un aluat ca de clatite(putin mai gros).Se dau aripile condimentate prin aluat si se prajesc in ulei incins pana capata o culoare aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui pane in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pane cu morcov ras si garnitura

Pui pane cu morcov ras si garnitura

Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper. Morcovul

22 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de curcan cu vin la tava

Friptura de curcan cu vin la tava

Se spala carnea, se zvanta si se condimenteaza cu paprika, concentrat, sare, piper, cimbru, apoi

29 voturi    7 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 aripi de pui, oua,4-5 linguri faina,250 ml bere,sare,piper,250 ml ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Bife de vitel în sos de smântânã