autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, 1 casoleta de aripioare de pui., 3 bucati de pulpa de porc., 1 kg cartofi de salata de la Carrefour., 100 ml ulei de masline extravirgin., 50 ml vin alb., 1 cm de ghimbir ras., sare, uscate,boia de ardei dulce,tarhon,rozmarin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

20 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Spalam si curatam bine aripioarele de pui,apoi le dam cu ulei de masline extravirgin.Pun in palma ulei si le ung pe rand.Vom face un amestec de condimente din:sare,boaia de ardei dulce,tarhon uscat,rozmarin uscat,1 cm de ghimbir proaspat ras(eu il pun in presa de usturoi).Cu acest amestec ungem,omogenizam bine pe toate partile,toata carnea(aripioare si pulpa de porc) dupa care le punem in tava de yena si vom turna pe deasupra 50 ml vin alb.Bagam tava la cuptor,acoperita cu folie de aluminiu cam 40-45 de minute.Eu verific daca este gata si daca este nevoie lasam tava in cuptor inca 10 minute.Curatam cartofii ii taiem in patru,ii ungem cu ulei si condimente si bagam tava la cuptor pentru 60 de minute,acoperita cu folie de aluminiu.Dupa ce am pus in tava cartofii pun 2 linguri de ulei de masline,bag mana in tava si ii ung pe toate partile,ca sa-i omogenizez bine si apoi adaug condimentele si iar ii framant ca sa se prinda condimentele pe toate partile.Eu pun amandoua tavile de yena la cuptor odata.Sus pun tava de aragaz cu tava yena in care am pus carnea,deoarece tava este mai mica de inaltime si merge pe primul rand.Pe gratarul aragazului pun tava cu cartofi.Cand sunt gata ornam platourile dupa preferintele si gusturile noastre.Va garantez ca au fost super delicioase,atat carnea cat si garnitura de cartofi.Carnea a fost la fel de buna si cand am facut ciocanele de pui in punga magica de la Knorr,au avut acelasi gust.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume

Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume

1.Pieptul de pui dezosat se taie in doua apoi se spala si se sterge cu un prosop,se sareaza si condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc in sos de ceapa

Pulpa de porc in sos de ceapa

Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa. Punem o tigaie/wok

13 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte gustoase!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Pansy,frunzele acelea chiar sunt andive,dar era seara si nu iesit bine poza din cauza luminii din bucatarie.Am avut salata verde cu andive si castravete.Dupa ce am mancat ne-am dat seama ca mergea mai bine cu castraveciori acri si gogosari.

  • Fara foto

    violet , 14 martie 2010

    Am votat reteta ca arata minunat.......felicitari

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      frunzele alea de salata ce sunt?ca parca n-ar fi andive.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Un deliciu super prezentat!*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Delicioase si aspectuoase!*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Ce bunatati !!!! si cum arata !!!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      ador aripioarele,cand am fost gravita am batut recordu,am mancat 12 ,foarte bune

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Tare bine mai arata!!!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Un adevarat festin....

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Minunate aceste aripioare!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      Ca de obicei, delicatese!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      O bunatate.Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      foarte bun trebuie sa fi iesit

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      ce bunatate!si eu sunt pacatoasa!felicitari!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Ce bunatate! ne cam duci in ispita acum in post, dar se termina si postul si putem incerca.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

20 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 casoleta de aripioare de pui.
  • 3 bucati de pulpa de porc.
  • 1 kg cartofi de salata de la Carrefour.
  • 100 ml ulei de masline extravirgin.
  • 50 ml vin alb.
  • 1 cm de ghimbir ras.
  • sare, uscate,boia de ardei dulce,tarhon,rozmarin.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Muschi de vita "sous vide"