autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Aripioare dulci-iuti cu mustar

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg aripioare de pui taiate in doua, 1 lingura mustar Dijon, 1 lingura mustar normal, 1 lingura miere, sos iute (dupa preferinta), 1 lingura sos de soia, 1 lingura otet (eu il prefer pe cel de mere), putina apa, sare, piper, ulei pentru uns folia din tava, folie de aluminiu

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se imbraca o tava cu folie de aluminiu si se unge cu ulei; se pun aripioarele (uscate in prealabil cu hirtie absorbanta),se presara cu putina sare si se dau pentru 20 min la cuptor(450*C) Intr-un vas (de preferat wok)se pun mustarul,mierea sarea,piperul,sosul iute,sosul de soia si otetul si se amesteca la foc(daca este nevoie se pune putina apa); se lasa deoparte pina cind aripioarele sint gata Se transfera aripioarele in vasul cu sosul obtinut si ,la foc mic ,se amesteca pentru 4-5 min. Se transfera pe un platou si se serveste cu salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare dulci-iuti cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Scalopina cu sos de lamaie

Scalopina cu sos de lamaie

Carnea pentru scalopina se taie felii subtiri, se bate cu batatorul pana se subtiaza cat de mult

4 voturi    4 comentarii
45 min
Fripturi
Friptura de porc

Friptura de porc

Asez carnea in tava, las sa se rumeneasca uniform, condimetez, adaug ceapa, usturoiul, morcovul taiat

0 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg aripioare de pui taiate in doua
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1 lingura mustar normal
  • 1 lingura miere
  • sos iute (dupa preferinta)
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura otet (eu il prefer pe cel de mere)
  • putina apa
  • sare
  • piper
  • ulei pentru uns folia din tava
  • folie de aluminiu

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Aripioarele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor