autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Aripioare dulci-iuti cu mustar

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg aripioare de pui taiate in doua, 1 lingura mustar Dijon, 1 lingura mustar normal, 1 lingura miere, sos iute (dupa preferinta), 1 lingura sos de soia, 1 lingura otet (eu il prefer pe cel de mere), putina apa, sare, piper, ulei pentru uns folia din tava, folie de aluminiu

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se imbraca o tava cu folie de aluminiu si se unge cu ulei; se pun aripioarele (uscate in prealabil cu hirtie absorbanta),se presara cu putina sare si se dau pentru 20 min la cuptor(450*C) Intr-un vas (de preferat wok)se pun mustarul,mierea sarea,piperul,sosul iute,sosul de soia si otetul si se amesteca la foc(daca este nevoie se pune putina apa); se lasa deoparte pina cind aripioarele sint gata Se transfera aripioarele in vasul cu sosul obtinut si ,la foc mic ,se amesteca pentru 4-5 min. Se transfera pe un platou si se serveste cu salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare dulci-iuti cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pane de Pui á Casa

Pane de Pui á Casa

Delicios la orice masã din zi, se poate folosi si la sandvici, cu maionezã si salatã. Sos picant

10 voturi    8 comentarii
40 min
Fripturi
Gratar de porc cu ceapa rosie

Gratar de porc cu ceapa rosie

Se curata cartofii si se taie in patru, apoi se pun la fiert in apa cu sare si frunze de patrunjel. Se

1 vot    3 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg aripioare de pui taiate in doua
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1 lingura mustar normal
  • 1 lingura miere
  • sos iute (dupa preferinta)
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura otet (eu il prefer pe cel de mere)
  • putina apa
  • sare
  • piper
  • ulei pentru uns folia din tava
  • folie de aluminiu

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Aripioarele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura cu sos