autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare picante de pui

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
1 kg aripioare, un pic ghimbir dat prin razatoare, 1 lingura usturoi tocat, 2 linguri ulei de susan, 3/4 cana otet de orez, 1/2 cana vin de orez, 1/4 cana suc de portocale concentrat, 500 ml supa de pui, 1 cana apa rece, 1 lingura amidon, 1 lingura seminte dse susan negru, 1/2 cana ceapa rosie.

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Fierbeti aripioarel intr-o oala cu apa cat sa le acopere si lasati-le sa se raceasca. Supa rezultata strcurati-o si degresati-o. Scoateti oasele de la aripioare fara sa rupeti rpea mult carnea. Peste uleiul de susan fierbinte puneti ghimbirul, usturoiul, otetul de orez, vinul sec, sucul de portocala si supa de pui. Cand sosul a inceput sa fiarba adaugati amidonul dizolvat in apa rece. Este gata cand sosul s-a ingrosat atat cat sa imbrace lingura. Aripioarele se frig, se dau prin sos si se presara cu seminte de susan si ceapa tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare de pui picante

Aripioare de pui picante

1. Se curata aripioarele, se spala si se portioneaza. Se lasa la scurs, iar apoi se pun intr-un bol. 2.

6 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui picante

Aripioare de pui picante

Pasul 1: Spalam aripile, indepartam varfurile si le taiem in doua (copanelul si cealalta parte). Pasul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg aripioare
  • un pic ghimbir dat prin razatoare
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 2 linguri ulei de susan
  • 3/4 cana otet de orez
  • 1/2 cana vin de orez
  • 1/4 cana suc de portocale concentrat
  • 500 ml supa de pui
  • 1 cana apa rece
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingura seminte dse susan negru
  • 1/2 cana ceapa rosie.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Dovlecei umpluti