Ingrediente
8-10 aripioare de pui, 1/2 telina (350-400 g), 1 mar, 1 morcov, 3-4 peperoni, 5 linguri ulei (de masline), cateva fire de patrunjel, 1 ceapa mica, 1 capatana usturoi, 1 lingurita boia dulce si iute, 2 foi de dafin, 1 lingurita miere, 50 ml vin rosu, piper, cimbru, chili, curry, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h
11 voturi
Mod de preparare
Dati la cuptorul preincalzit, la foc mic, 30 minute. Stropiti din cand aripioarele cu sosul din vas, adaugati vinul, dati focul la mediu si mai lasati 15 minute, sa se rumeneasca frumos.
Asezati pe farfurii cate 2-3 aripioare, peperoni, usturoi si legume din tava, decorati cu sos din tava si frunzulite de patrunjel.
Se pot servi ca atare, cu diferite garnituri sau salate. Pofta buna.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010
mai lovit la punctul sensibil!miere,piri piri,vin....ce bunatate!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010
Minunată reţeta ta, Doiniţa!