autor:

Anca_Gaspar

» » Mancaruri cu carne

Arme sfaramate

Autor: Anca_Gaspar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca_Gaspar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2012

Ingrediente
cartofi fierti, 2 felii parizer (sau sunca,salam), 2 felii branza sarata, sare si piper dupa preferinta, ulei, apa, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Punem intr-o tigaie cartofii fierti si adaugam putin ulei si o jumatate de ceasca de apa si punem pe foc la flacara moderata pentru cinci minute, amestecand din cand in cand.

Taiem marunt parizerul sau ce alt mezel avem la indemana si adaugam la cartofi.Dupa alte cinci minute adaugam sare si piper dupa gust.

Separat, in alta tigaie, prajim cele doua oua ochiuri.

Asezam amestecul de cartofi cu mezeluri pe farfurii, presarand deasupra branza sarata strivita cu furculita sau rasa pe razatoare iar apoi cate un ou ochi pentru fiecare portie. Se serveste cald.

Ingredientele pentru acest fel de mancare pot varia in functie de ce avem la indemana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Arme sfaramate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca

Musaca

Musacaua este o mancare foarte usor de facut si foarte gustoasa. Sunt mai multe variante care circula

11 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Strogonof cu cimbru de câmp (Strogonof com tomilho)

Strogonof cu cimbru de câmp (Strogonof com tomilho)

1)Condimenteazã carnea tãiatã fâsiute cu sare si piper. Pune la prãjit carnea in 1 dl ulei

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Stelea , 05 iulie 2014

    este interesant

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • cartofi fierti
  • 2 felii parizer (sau sunca,salam)
  • 2 felii branza sarata
  • sare si piper dupa preferinta
  • ulei
  • apa
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Anca_Gaspar
Varza de Bruxelles cu orez si sos

Varza de Bruxelles cu orez si sos

Verzele se fierb aproximativ 7 minute la foc mic, apoi se scurg. Intr-o craticioara se prepara

0 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Fajitas cu garnitura de fasole rosie