autor:

Anca_Gaspar

» » Mancaruri cu carne

Arme sfaramate

Autor: Anca_Gaspar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca_Gaspar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2012

Ingrediente
cartofi fierti, 2 felii parizer (sau sunca,salam), 2 felii branza sarata, sare si piper dupa preferinta, ulei, apa, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Punem intr-o tigaie cartofii fierti si adaugam putin ulei si o jumatate de ceasca de apa si punem pe foc la flacara moderata pentru cinci minute, amestecand din cand in cand.

Taiem marunt parizerul sau ce alt mezel avem la indemana si adaugam la cartofi.Dupa alte cinci minute adaugam sare si piper dupa gust.

Separat, in alta tigaie, prajim cele doua oua ochiuri.

Asezam amestecul de cartofi cu mezeluri pe farfurii, presarand deasupra branza sarata strivita cu furculita sau rasa pe razatoare iar apoi cate un ou ochi pentru fiecare portie. Se serveste cald.

Ingredientele pentru acest fel de mancare pot varia in functie de ce avem la indemana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Arme sfaramate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu miere si portocale

Pui cu miere si portocale

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

2 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Stelea , 05 iulie 2014

    este interesant

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • cartofi fierti
  • 2 felii parizer (sau sunca,salam)
  • 2 felii branza sarata
  • sare si piper dupa preferinta
  • ulei
  • apa
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Anca_Gaspar
Varza de Bruxelles cu orez si sos

Varza de Bruxelles cu orez si sos

Verzele se fierb aproximativ 7 minute la foc mic, apoi se scurg. Intr-o craticioara se prepara

0 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui marinat in iaurt si curry