autor:

Anca_Gaspar

» » Mancaruri cu carne

Arme sfaramate

Autor: Anca_Gaspar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca_Gaspar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2012

Ingrediente
cartofi fierti, 2 felii parizer (sau sunca,salam), 2 felii branza sarata, sare si piper dupa preferinta, ulei, apa, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Punem intr-o tigaie cartofii fierti si adaugam putin ulei si o jumatate de ceasca de apa si punem pe foc la flacara moderata pentru cinci minute, amestecand din cand in cand.

Taiem marunt parizerul sau ce alt mezel avem la indemana si adaugam la cartofi.Dupa alte cinci minute adaugam sare si piper dupa gust.

Separat, in alta tigaie, prajim cele doua oua ochiuri.

Asezam amestecul de cartofi cu mezeluri pe farfurii, presarand deasupra branza sarata strivita cu furculita sau rasa pe razatoare iar apoi cate un ou ochi pentru fiecare portie. Se serveste cald.

Ingredientele pentru acest fel de mancare pot varia in functie de ce avem la indemana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Arme sfaramate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada Laura

Rulada Laura

Carnea batuta se face cu sare , piper si enibahar pe ambele parti. Pe o parte se unge cu mustar,

18 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa si cartoful

13 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Stelea , 05 iulie 2014

    este interesant

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • cartofi fierti
  • 2 felii parizer (sau sunca,salam)
  • 2 felii branza sarata
  • sare si piper dupa preferinta
  • ulei
  • apa
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Anca_Gaspar
Varza de Bruxelles cu orez si sos

Varza de Bruxelles cu orez si sos

Verzele se fierb aproximativ 7 minute la foc mic, apoi se scurg. Intr-o craticioara se prepara

0 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Chiftelute cu lamaie la gratar