Arome si culori de gheata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Arome si culori de gheata

Ingrediente

  • Delicioase pentru prepararea sucurilor sau a cocktailuri-lor.
  • Miez de pepene verde (lubenita)
  • Miez de pepene galben
  • Pungi pentru cuburi de gheata

Mod de preparare

Se curata pepenii de coaja si se taie in bucati. Punem bucatile in storcatorul de fructe si sucul rezultat il golim in pungile pt gheta pe care le legam si le dam la congelator.

Cu aceste cuburi aromate si colorate, preparam delicioase racoritoare .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise