Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline.
Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline.
Se spala orezul, se curata morcovul si se taie rondele si se adauga peste pieptul de pui.
Se adauga 1.5 l de apa, sare si se lasa supa la fiert 15-20 de minute.
Se spala bine lamaile cu apa calduta, apoi se da coaja pe razatoare si se stoarce zeama.
Se bat cele trei oua impreuna cu coaja rasa de lamaie si se incorporeaza in supa.
La final, se adauga zeama de lamaie si se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna !
O supa numai buna pentru vremea rece, usor de preparat, magnific de gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii